2013. március 28.

Vedd át a győzelmet!


Készítette: Élő Víz

Vedd át a győzelmet! Tudtad, hogy a sátánnak nincs rajtad igazi ereje? Egy kisujjadat sem kell megmozdítanod ahhoz, hogy legyőzd az ellenséget. Jézus már legyőzte, lefegyverezte minden erejét es győzött helyetted.
Nem győzelemért harcolsz, hanem győztesként.

Jézus befejezett munkáján keresztül, erőd és hatalmad van az ellenséged es körülményeid felett!
Mikor elkezded felfedezni es látni mindazt, amit Jézus tett érted, rá fogsz ébredni, hogy nem kell tovább a saját erődre támaszkodnod ahhoz, hogy felülkerekedj a körülményeiden.

Teljes vagy Jézusban "Ti is Krisztusban teljesedtetek be,..." (Kol. 2:10) és benne mindened megvan. "...hiszen minden a tiétek " (1Kor 3:21,23)
Benne tökéletes és teljes megbocsátásra, igazságra, egészségre, jóindulatra es védelemre találsz.

Napjainkban sok embert ösztönöznek arra, hogy birkózzon meg a szituációjával és talán úgy érzed neked is ezt kell tenned, de Jézus nem azt akarja, hogy megbirkózz vele. Ő azt akarja, hogy legyőzd őket!

Szeretve vagy, mert Jézus kifizette az árát a bűneidnek és megnyerte a csatát az ellenség felett, Isten azt akarja, hogy tudd, hogy képes vagy győzni az életben!

Joseph Prince

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.