2013. január 29.

Szerezd vissza az örömöd


Ma van a napja, hogy visszaszerezd! Itt az idő, hogy izgalom töltsön el a jövőd miatt, és megtanulj élvezni minden egyes napot. 
Ha nem hozol tudatos erőfeszítést, hogy megtartsd az örömöd, évről évre egyre komorabbá válsz. Az ellenség nem csak téged foszt meg az örömtől, ami a tiéd, hanem megfosztja a családodat és barátaidat az ajándéktól, amit ezáltal nekik adhatnál. Amikor örülsz, használhatod ezt arra, hogy hatással légy a körülötted lévő emberekre. Az öröm erő, és amikor örömöd van, erőt adhatsz azoknak az embereknek, akiket Isten az életedbe helyezett. 
Ma húzd meg a vonalat a homokban, és mondd: „Ennyi. Nem fogok még egy napot leélni negatívan, csüggedten, kedvetlenül és morcosan. Mosolyogni fogok! Boldogan fogom élni az életemet.” Határozd el magad, hogy engeded, hogy az Őbenne való hited betöltsön téged kibeszélhetetlen és megdicsőült örömmel, hogy áldás lehess mindenhol, ahova csak mégy! 
Ima a mai napra: 
Mennyei Atyám, köszönöm a Te szeretetedet. Köszönöm, hogy kiválasztottál engem, és a Te képmásodra formálsz engem. Ma, hívlak Téged, hogy tölts be engem a Te kibeszélhetetlen és dicsőült örömöddel, hogy áldás lehessek az emberek számára, akiket az életembe helyeztél. Jézus nevében. Ámen. 
Fordította: Horváth Lídia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.