2013. január 30.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:


Készítette: Lisa Szanyel


Szeretteim, azt szeretném, hogy eljussatok az igazság, az igazságosság és az átláthatóság helyére, rejtegetnivalók nélkül. Ehhez arra lesz szükség, hogy elforduljatok minden vétektől és bűntől -- mindentől, aminek szégyen és gyalázat a gyümölcse. A Szellememtől jövő bűntudat által fogom megmutatni, hogy mi az, amivel le kell számolnotok, mondja az Úr. Semmi sincs rejtve Előttem; minden nyilvánvaló. Sehová sem tudtok elmenni, ahol ne látnálak titeket.

Zsoltárok 139:7-12 Szellemed elől hová fussak? Jelenléted elől el nem rejtőzhetek! Ha a Mennybe szállnék fel, ott vagy, ha a holtak közé fekszem, ott is jelen vagy! Ha a hajnal szárnyaival szállanék, és a tenger túlsó szélére költöznék, ott is kezed vezetne, jobb karod ott is megtartana engem! Ha azt mondom: „A sötétség elborít engem, az éjszaka biztosan eltakar előled!” Még a sötétség sem tud elrejteni szemed elől, neked még az éjszaka is világos, mint a nappal, a sötétség pedig világosság!

Faith Tabernacle, ft111.com
(Gyuri Naploja)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.