2013. január 27.

A reményem Tőle jön


Zsolt 62,5

Találj nyugalmat én lelkem, egyedül Istenben. Az én reményem egyedül Tőle jön.
Isten folyamatosan a remény és a győzelem magvait plántálja az életedbe. Szüntelenül próbálja a hit foglalóját elhelyezni a szívedben. Gyakran, amikor idegesek, aggodalmaskodóak vagyunk, nehéz meghallanunk az Ő reménnyel, és bizalommal teli hangját. Ha azonban megállunk és lecsöndesítjük magunkat, mikor nyugalmat találunk Benne, fel fogjuk ismerni az Ő halk, reménnyel teli hangját. Meg fogod hallani Őt, amint azt mondja a szívednek: „legjobb napjaid még előtted vannak. Több vagy, mint győztes. Te fej vagy és nem farok.”
És ahogy befogadod az Ő remény-szavait, azok olyan hit alapot építenek benned, amely nőni fog a szívedben. S a Biblia azt mondja, a hit adja a reménylett dolgok valóságát. Más szavakkal a te reménységed ad valamit a hitednek, amin végre tud dolgozni. Ha e világ gondjai kiüresítettek téged, elkeseredetté és kiábrándulttá tettek, azonnal hozz egy döntést, és nyisd meg a szívedet. Engedd meg az Úrnak, hogy letétként beültesse a szívedbe az Ő reményét. Nem érdekes, milyen helyzetben vagy, hogy mi történt a múltban, Isten reményt akar adni ma. Ki akarja tölteni az áldásait életed minden területére, hogy azt a bővölködő életet éld, amit elkészített számodra.
Ima:
Atyám a mennyben, kérem a Te reményedet ma. Köszönöm Neked, hogy felemelsz mennyei helyekre, hogy Veled együtt legyek. Mutasd meg, hogyan legyek a reménynek az edénye azok számára, akik körülöttem vannak. Jézus nevében, ámen.
Fordította: Orbán Tibor

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.