2013. augusztus 17.

Ne becsüld alá az imáidat

Készítette: Krisztus Szeretete Egyház


Buzdítalak azért mindenek előtt, hogy tartassanak könyörgések, imádságok, esedezések, hálaadások minden emberért, királyokért és minden méltóságban levőkért, hogy csendes és nyugodalmas életet élhessünk, teljes istenfélelemmel és tisztességgel.
- 1 Timótheus 2:1-2

Ez a vers világosan fogalmaz, nem? Nyilvánvaló az útmutatás. Mégis, ezekben a viharos napokban, amikor a nemzetünknek oly nagy szüksége van Isten vezetésére, Isten népének nagy része nem teszi azt, amit ez a vers parancsol.
Miért nem?
Úgy hiszem, azért, mert a legtöbbünk le van terhelve azokkal a problémákkal, amiket magunk körül látunk. „Hogyan csökkenthetnék az imáim egy szemernyit is az államadósságot?” gondoljuk. „Hogyan is lehetne hatással a hitem a külpolitikára?”
Más szóval, nem imádkozunk, mert nem ismerjük fel, hogy milyen erőteljes hatással lehetnek az imáink az országunkra.
Itt az idő ezt megragadni. Ideje felismernünk, hogy ha engedelmeskedünk az 1 Timótheus 2:1-2-nek, akkor nincs az a tanács a földön, nincs az a király, elnök, kongresszus és semmi más, ami keresztülhúzhatná Isten tervét a népére nézve.
Isten elhívott bennünket a közbenjárásra. Megparancsolta, hogy imádkozzunk a hatalomban lévőkért. Nekünk adta az Igéjét, az erejét, a nevét, a hatalmát és a hitét. Minden eszköz rendelkezésünkre áll, hogy hatékonyan imádkozhassunk a kormányunkért és a vezetőiért.
Buzdítalak a közbenjárásra. Hívőként a felelősséged, hogy részt vegyél az országod dolgaiban. Isten azt akarja, hogy az országunk az övé legyen, és csak a követein keresztül – rajtad és rajtam keresztül – tudja megszerezni.
Imádkozz ezért a nemzetért! Minden nap. És soha többé ne becsüld alá az imáid világot megváltoztató erejét!
/Kenneth Copeland & Gloria/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.