2013. augusztus 30.

A SZELLEM NÖVEKEDÉSE

Készítette: Krisztus Szeretete Egyház

Hogy többé ne legyünk gyermekek, akik mindenféle tanítás szelében ide-oda hányódnak és sodródnak az emberek álnokságától, tévútra csábító ravaszságától; hanem az igazságot követvén szeretetben, mindenestől fogva növekedjünk Abban, aki a fej, a Krisztusban;
- Efézus 4,14. 15.

Ha igaz az, hogy az ember szelleme az Úr lámpása, és ha az is igaz, hogy Isten a szellemünkön keresztül megvilágosít és vezet minket — ez pedig igaz — akkor az ember szellemének fejlődnie kell, hogy biztosabb vezetővé válhasson.
A szellemünket lehet tanítani és nevelni, éppen úgy, ahogy az elménket lehet tanítani. A szellemünket fel lehet építeni erőben, éppen úgy, ahogy a testünket fel lehet építeni erőben.
Én teljességgel meg vagyok győződve arról, hogy ha követed azokat a lépéseket, amiket megadok a következő néhány nap során, végül eljuthatsz oda a szellemed fejlesztésében, hogy a bensődben mindig azonnal kapsz egy „igen” vagy „nem” választ, még az élet legapróbb részleteivel kapcsolatban is. Azzal azonban tisztában kell lenned: nem úgy volt, hogy egy nap elkezdted az általános iskola első osztályát, a következő napon meg letetted az érettségit. Időre volt szükség ahhoz, hogy az értelmed kifejlődjön. Időre lesz szükség ahhoz is, hogy tanítsd, neveld és fejleszd a szellemedet.

Megvallás: Én időt fogok szánni arra, hogy tanítsam, neveljem és fejlesszem a szellememet. Az én szellemem növekedik!
/Kenneth Hagin Hitünk tápláléka napi adagokban/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.