2013. augusztus 2.

Napi gondolatok Reinhard Bonnkétól

Pál szavai jutottak eszembe: „az Isten Fia, aki szeretett engem”. Istennek ez a nagyszerű apostola, ez a kiemelkedő intellektuel igazán ismerte Istent és az Úr Jézust. Megindító, ahogy beszél róla: „Az Isten Fia, aki szeretett engem, és az életét adta értem”.

Pál egyszerűen szerette Jézust. Amikor róla ír, szavai telve vannak érzelmi töltéssel és tanítással. Az egész Biblia ilyen valójában: egyszerű, mégis mélységes; telve közérthető alapigazságokkal, és az azokból eredő további igazságokkal. Az emberiséget mindig is foglalkoztatta az Isten témája, szinte mindenkinek megvan a maga véleménye, elképzelése róla - valóban kimeríthetetlen téma!

Honnan tudhatjuk, hogy kinek van igaza? A válasz egyszerű: vissza kell mennünk a könyvhöz, amely először adott kijelentést róla. Ez a könyv a BIBLIA. Isten nem tud más lenni, mint amit a Biblia mond róla, ha így lenne, nem volna Isten. Ezért menjünk vissza az eredeti forráshoz, a Kősziklához, amely kiállta az idők viharát! REINHARD BONNKE




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.