2013. augusztus 10.

Guti Tünde: SZELLEMI HAGYATÉK

                                     Drága fiaim!

   Soha ne felejtsétek el, hogy ez a világ elmúlik, s minden káprázatos ígérete szemfényvesztésként illan el a végső napokban! Valósnak hitt boldogság, hiú ábránd és kecsegtető ígéret, mind szétfoszlik. Semmi nem marad meg, ami e földön a testet dicsőíti.

   Az igaz értékek a mennyből származnak. Minden, ami jó, a világosságok Atyjától száll alá, aki szeretetét és igazságát Jézus Krisztusban nyilatkoztatta ki.

   Tudjuk, hogy nehéz idők jönnek, ám bármi is történjen, kialudhatnak a fények, tombolhat a gonoszság, kísérthet bűn, félelem vagy kétségbeesés, soha ne felejtsétek el: „ITT NINCS MARADANDÓ VÁROSUNK!” Mi Isten országához tartozunk, bennünk él az Ő királysága a Jézus Krisztusba vetett hit és a Szentlélek közössége által.         

   Ha e földi törvények, betegség vagy halál megpróbálnának elválasztani minket egymástól, soha ne hátráljatok meg, ne csüggedjetek el, és ne adjátok fel keresztyén hiteteket! Isten Szavát szüntelenül őrizzétek a szívetekben, és valljátok meg nyilvánosan! Mi az örökkévalóságban folytatjuk az életünket, együtt a diadalmas, megöletett Báránnyal, aki feltámadt, és menyegzőjére hivatalosak vagyunk.

   Ne sajnáljátok a mulandó szépséget, engedjétek el a nagyra törő, távlati terveket, álljatok meg a Jézus Krisztusba vetett hit kőszikláján, és tartsatok ki mindvégig, szemeteket a mennyei örökségre függesztve! Jézus visszajön az övéiért! Ezért a találkozásért és a Vele való közösségért mindent megéri feladni! Senki és semmi nem szakíthat el Tőle! Legyetek rendíthetetlenek!

   Sátán mindent megtesz, hogy porrá zúzza ezt a reménységünket, de „A reménység pedig nem szégyenít meg, mert Isten szeretete kitöltetett a szívünkbe a Szent Szellem által.”

   Ha szenvednünk is kell Jézus nevéért, mi ez ahhoz a boldogsághoz és dicsőséghez képest, amit a Vőlegény készített szeretett Menyasszonyának, az Eklézsiának?!

   Bármit is tartogat a jövő, ismeritek a Bibliát. Ha veszélyesre fordulnak az események, akkor is imádkozzatok, legyetek tántoríthatatlanok! Nagyon szeretlek titeket! Ajándékot, kincset kaptam bennetek az Úrtól, hálás vagyok a veletek eltöltött évekért és azért, hogy az elvetett mag meghozta gyümölcsét! Az Igazság követői vagytok! 

Éljetek szentül, ragaszkodjatok Isten beszédéhez!

Nagyon szeressétek és támogassátok egymást, mint szűk családi és testvéri kör, hibáitok és különbözőségeitek ellenére is tartsatok össze!

   „…szorongatnak minket, de nem szorítanak be, kétségeskedünk, de nem esünk kétségbe; üldözöttek vagyunk, de nem elhagyottak, letipornak, de el nem veszünk.” 

   „Tudom, kinek hittem, és bizonyos vagyok benne, hogy az én Nála letett kincsemet meg tudja őrizni ama napra.”

Imádkozó, mindnyájatokat átölelő szívvel gondolok rátok: Anya

Guti Tünde

2013. április                                       


http://www.gutitunde.eoldal.hu/cikkek/egyeb-irasaim/szellemi-hagyatek.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.