2013. augusztus 20.

A Hit valosag

Készítette: Az Ige az élet kenyere

Isten igeje csodalatos nyugovohelyre tudja vezetni az embert hitben. Isten azt akarja hogy vilagos kepünk legyen arrol, hogy mi a hit, hogyan lett hitünk es hogyan marad meg.

A hit az isteni terv resze, mert elvezet a nyitott ajtohoz, hogy azon belepjünk. Isten azt akarja hogy igenyt tartsunk az ö isteni erejenek mindenfajta megnyilvanulasara vonatkozo igereteire.

Az elö hit dicsöseges eröt es szemelyiseget eredmenyez. Isteni kepesseget ad, mert hit altal krisztus nyilvanul meg a te halando testedben, isten igeje altal!

A hit kepes arra, hogy azza tegyen amive isten akar tenni; egyszerüen csak legyel kesz belepni isten tervebe, es hinni az igejeben. A hit a haladas pozicioja, es mindig gyöztes! Ez nem a szegenyseg hanem a gazdagsag allapota.

Ha folytonosan gyümölcsözö eletet elünk, mindig bövölködni fogunk.
Aki hitben el mindig jo bizonysagot szerez. Az apostolok cselekedeteit azert irtak meg, mert az apostolok elete az aktiv hit gyümölcseit teremte. Szamukra a hit mindennapos teny volt. Ha az eletünk belekerül es benne is marad isten akarataban, akkor nem csak aktiv, elö hitünk lesz, hanem masok hitet is epiteni fogjuk!

Hinned kell, hogy isten nem fogja megtagadni önmagat, mert az ige nem megtagadhato! Hiszem, hogy ezt az üzenetet isten azert adta, hogy többe ne ketelkedj, hanem ismerd fel hogy a hit valosag!

Micsoda lehetöseg, hogy össze lehetünk kapcsolva a fenseges erövel, hogy az emberi termeszet megismerhesse istent es krisztus
megmutatkozasanak dicsöseget!

Isten igeje örökkevalo es valtoztathatatlan! Nem lehet semmit hozzatenni, mert maga az elet - es eletet hoz letre!


Smith Wigglesworth
A hit apostola

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.