2013. február 3.

Üzenet a 2013-as évre az Úrtól


Az egész világon az emberiség és a keresztények telve reményekkel ,a mindennapi élet jóra fordulásával indultak el a 2013-as évben, keresztények megújulásra ébredésre várva.
Ahogy a napok haladnak előre úgy halnak el a remények a valóság megtapasztalása által. Most én fogok hozzátok beszélni az örökkévaló, a Mindenható Úr. Ahogy az én választott népem élete, az Izrael élete, akkor volt áldott, ha az én beszédemet megtartották és aszerint éltek.
Ezekben a napokban az országok sorsa úgy fog alakulni, ahogy az én kihivott népem a világból, kihívott keresztények az én meghamisíthatatlan tiszta igém szerint élnek. Az élő ige átformáló ereje hatást fog gyakorolni a körülöttünk élő emberekre, hogy a régi, gonosz ellenség, az ördög rabságából ki tudjon az emberek sokasága szabadulni. De sajnos a magukat keresztényeknek való emberek, nemzetek, eltértek az Úr tiszta, Szent Szellem által megírt igék igazságától.
Most én az Úr beszélek: a 2013-as év az ítéletnek és az irgalomnak az éve lesz, a megpróbáltatások, éhínségek éve lesz a világ sok országában.
Nagyon sok kérdést küldtetek fel az én trónom elé és kérdeztetek, most én az Úr kérdezek, feleljetek nekem ha van hozzá bátorságotok!
Miért nem hallgattatok az én szavamra, az én tanácsomra, amiről a Lukács ev.9:35. versében beszéltem nektek. Halljátok az igét a Károli fordításból:
És szózat lőn a felhőkből, mondván: ez amaz én szerelmes fiam, Őt hallgassátok!”
Példaként három helyen fogom bemutatni az én meghamisíthatatlan igémből hol fordultatok el az én szeretett fiam szavától.
Nézzük az első példát: János 3:5-7 a Károli rev.kiadás
„ Felele Jézus és monda: Bizony mondom neked, ha valaki nem születik víztől és Szellemtől, nem mehet be az Isten országába. Ami testtől született test az, és a mi szellemtől született, szellem az. Ne csodáld, hogy azt mondom néked: szükség néktek újonnan születnetek.”

Elfordultatok az élő beszédtől, ami az én szeretett fiam szájából elhangzott.

Népek bölcsei, írástudói!
Rászedett titeket a gonosz ellenség arra, hogy különböző vallásokat, egyházakat alapítsatok.  A nézetetek alátámasztására szolgáló igéket hangoztatjátok.
Nem szükséges az élő ige, mint tisztító víz, a Szent Szellem általi újjászületés, mert ezek nélkül is az egyházatok tagjaivá fogadjátok az embereket, feltételek csak a szertartásaitokon való részvétel és az egyházi tagság. Én az Úr ítéletet hirdetek ezekre, de irgalmasságot gyakorlok mindazok felé, akik meghallják az én kihirdetett és elküldött beszédemet.
Elkezd a szívükben a Szent Szellem dolgozni, felfakad a vágy bennük az élő ige, a víz, és a Szent Szellem által való újjászületésre, azokat az én Szellemem által be fogom építeni az én szeretett Fiam élő Testébe, ahol a számukra elkészített hely várja őket.

Nézzük az én szeretett Fiamnak a következő szavait az igéből:
Márk 16:15-16 versét a Csia fordításból.
„Majd ezt mondta nekik: „Menjetek el az egész világba, s hirdessétek minden teremtménynek az örömhírt:
 Hogy aki hisz és bemerítkezik, megmenekül. De azt, aki nem hisz, el fogják kárhoztatni.”

Írástudók, nemzetek bölcsei, vallásokat alapító atyák!
A Fiú beszéde fog titeket kárhoztatni, a vallásotokat, a szertartásotokat, a régi, gonosz ellenség irányítása alatt, a vallásos szellem vezeti. Elhagytátok az őszinte bűnbánatot, az ige szerinti bemerítkezést, a vallásos szertartás szerint hitet gyakorolni nem tudó csecsemőket kereszteltetek meg. feleljetek erre, hogyha tudtok! Hol van ez megírva az eredeti meghamisíthatatlan igémben?
Ítélet az igét elferdítőkre és az örök kárhozat vár rájuk, ha meg nem térnek a felismerésre. Irgalmasság azokon, akik a bűneiket felismerik, megbánják, és az igaz, tiszta ige útjára állnak és azon indulnak el a Szent Szellem vezetése által.

Nézzük a harmadik példát a szent Fiam szájából elhangzott beszédekből:
János ev.16:12,13 Károli rev.kiadás szerint
„Még sok mondanivalóm van hozzátok, de most el nem hordozhatjátok. De mikor eljön Ő, az igazságnak Szelleme, elvezet majd titeket minden igazságra, mert nem magától szól, hanem azokat szólja, amiket hall, a bekövetkezőket megjelenti néktek.”

Jézus szájáról elhangzott szavak beteljesültek, és pünkösdkor eljött a Szent Szellem. A szeretett Fiam követői közül voltak olyan férfiak, akikről az ige úgy tesz bizonyságot: „hitel és Szent szellemmel teljesek voltak”
Ap.csel 6:8, 55 Károli rev.
„István pedig teljes lévén hittel és erővel, nagy csodákat és jeleket cselekszik vala a nép között..
55.vers Mivel pedig teljes volt Szent Szellemmel, a menybe függesztvén szemeit látá Istennek dicsőségét, és Jézust állani istennek jobbja felől.”

István teljes lévén Szent Szellemmel, azokat szólta, amiket az Úr az elkövetkezendő időre üzent a földre.
Az én igém szerint két bizonyság megáll. Nézzük Pált, az én szolgámat, akit az anyja méhétől fogva választottam el.
Galata 1:15,16
„De mikor az Istennek tetszett, aki elválasztott engem az én anyám méhétől fogva és elhívott az Ő kegyelme által, hogy kijelentse az Ő Fiát énbennem, hogy hirdessem Őt a pogányok között, azonnal nem tanácskoztam testtel és vérrel.”
Az ige bizonysága szerint, én az Úr, az örökkévaló tervem megvalósítására választottam az én szolgámat Pált. Nézzük, mit mondtak az én Fiam szolgái a Szent Szellem kinyilatkoztatásában az én örökérvényű igémből.
Ap.csel. 7:4,48 Csia fordítás szerint
Ám a Magasságos kézzel épített templomokban nem lakik, amint a próféta mondja.”

Ap.csel. 17.24 Csia ford.
Az az Isten, aki a világot és mindazt, ami benne van, alkotta, mennynek és földnek ura lévén, nem lakhatik kézzel épített templomokban.”

Nagy tudású írástudók, keresztény vezetők!
-Nemcsak az én Szent Fiam szájából szóló igéket hamisítottátok meg, becsapott benneteket az ősellenség, ahogy az első emberpárt az Édenkertben, jól érti a mesterségét. Újra és újra felhangzik a kérdés:
„Csakugyan ez az Úr szava?”
Ti a menyből szóló Szent Szellemet is megvetettétek! Én az Úr újra kérdezek, feleljetek, ha van bátorságotok!
Hol találtok az én igémben arra utalást, hogy a számomra templomokat, imaházakat építhessetek, hogy én ott lakjak, hogy engem oda bezárjatok? Ti mégis bálványokkal és különböző díszítésekkel felékesített házakat építettetek, a szentírást nem ismerő embereket becsapva. Ha látogatják a templomaitokat, imaházaitokat, összejöveteleiket, én megáldom őket, az életüket; a szertartásokba való beolvadással, a szentek közbenjáró imádságaival üdvösséget nyerhetnek.
Ti nem ismertek engem, bűnt és ünneplést el nem szenvedhetek, ha megsokasítjátok is az imádságaitokat, én meg nem hallgatlak titeket,mert elfordultatok az  én Szent Fiam szavától, nem tartottátok be az én előre meghatározott tervemet, ezért jön az úrtól az ítélet!
Nem megszokott módon és formában beszéltem hozzátok, szembesítve lettetek az én örökérvényű igémmel, fel kell, hogy ismerjétek azokat az eltorzulásokat. és vallásos formában rendezett úgynevezett istentiszteleteiteket!
Én ezeket soha elismerni nem fogom, nem tudom. Az én ítéletemet hirdetem mindazokra, akik az ördög sugallatára a vallásos szellem irányításával vallásokat alapítottak, az emberek elől elzárva az igei módon való megtérést és az élő Isten orcájának a keresését és az áldását.

De irgalmasságot gyakorlok mindazok felé, akik befogadják azokat az üzeneteket, amiket ezekben a napokban küldök az én apostolaim, prófétáim, tanítóim, evangélistáimon keresztül hozzátok. Vegyétek kezetekbe az én örökérvényű könyvemet, a Bibliát!
Szent Szellem elvezet az igéken keresztül a hozzám vezető igaz út megismerésére, megtalálására, hogy az áldásaimat és az örökéletet adhassak a számotokra és hitelessé teszi előttetek azokat az üzeneteket, amelyeket ezekben a napokban az én elválasztott eszközeimen keresztül küldök a számotokra.
Magyarország és  több európai ország szellemi légtere szinte át és át van szőve, mivel minden vallást egy külön szellemi irányzat képvisel, és a kisebb  közösségek szellemi irányzata is összefonódva hálót szőve az ország felett. Erről a hálóról visszahullnak rátok a lélekből elmondott betanult imádságok,. a hazug szájjal elmondott  imák.
Újra és újra felteszitek a kérdést, hogy hol van az Isten, nem hallgatja meg az imádságokat? Ezekre a kérdésekre az ördög válaszol, azzal, hogy „nincs Isten, ezért nem válaszol.”
Ezért így egyre több ember szívébe beülteti az istentagadást, hogy  egyre többen jussanak az örök kárhozatra. Ez az ősellenség, és a vallásos szellemek összefonódásának az eredménye.
Ez a sűrű háló, az őrállók, a próféták, az imaharcosok, a szellem által elhangzott dicséretére és imádásaira és az angyalok segítségével törhető át, így tudnak átjönni Istennek, szerető Atyánknak az áldásai.
Ezek a napok és évek lesznek azok, amikor az én igémben megírt jelek egyre erőteljesebben fognak megnyilvánulni, jelezve az én szeretett Fiam visszajövetelét, az ég felhőjében az Ő kedves testéért és szerelmes menyasszonyáért.
Mindig az ördög, az ősellenség, ahol teheti, pusztít és vannak olyan országok közöttük a mi országunk is, ahol az Isten szava iránti engedetlenség átkot szabadít fel az országra. Ezek közé tartozik a zsidó nép, Isten választott népe iránti gyűlölet. A magyar emberek egy része szinte istenként tekint az ország vezetőjére és ez is az átkok egyik forrása.
Mivel nemzetünkben egyre erőteljesebben kezd kibontakozni az ősmagyar vallás, a sámánizmus, összekapcsolódva a szent korona tannal, és a vörös fenevadon ülő asszony egyház vallásával, az Antikrisztus szelleme által ez az összefonódás olyan erős ördögi leuralást hoz azokra az emberekre, akik nyitottá válnak és befogadják ezt a szellemi irányzatot, ami egy fejedelemség fejedelme alá lett helyezve.
Egyre több és több ördögi és démoni erő lesz kibocsátva, hogy az embereket leuralja és megkötözze, ez is átkot fog felszabadítani az országunkra.
Sámánizmus, varázslás által hatol be az értelembe, lélekbe egy hamis ideológiát ültet a szívbe.
„Mi győztes nemzet vagyunk, nekünk más utakon kell járni, mint más népeknek.”
Ez keménynyakúságot és gőgöt szül. Ezt az érzelmi látást szinte erőszakkal akarják rákényszeríteni az emberekre, akik nem fogadóképesek erre az eszmére, azokat kiközösítik ebből a nemzetből, és számtalan módon megbélyegzik.
Nézzük meg a szent korona tan hatását!
A magyar nemzet fő bálványa lett a szent korona, és a szent jobb. Szinte nagyobb tiszteletet tulajdonítanak, mint az élő Istennek, látványos ceremóniával veszik körül és ez mély hatást gyakorol a vallásos szellem által megkötözött emberek lelkére. Ez ajtót nyit különböző bálványok imádására, és a bálványimádások szertartásaira, és ezek is átkot szabadítanak fel az országunkra.

Szóljunk a vörös fenevadon ülő asszony-egyházról.
-Arról olvastok az én igémben, hogy ez az asszony részeg a szentek és Jézus bizonyságtevőinek a vérétől, az elmúlt századokban sokat ivott belőle. Luciferi titkos tanácskozásán szövik a tervet napjaink bizonyságtevői és prófétái ellen.
-Ne féljetek! Én kiválasztottaim, én szerelmeseim, ne féljetek, ha törvényszék elé visznek titeket, hogy mit szóljatok, mert  nem ti szóltok, hanem a ti Atyátok Szelleme szól bennetek!
Világosan, érthetően kinyilatkoztattam az én Szellemem által milyen folyamatok fognak ezekben a napokban az országunkban elindulni.
Ott ahol az átkok ülnek az országon, azok a jelek, természeti katasztrófák, amik az Úr Jézus visszajövetelét jelzik, azokra az ellenség rá fog telepedni és  egyre erőteljesebb lesz a pusztítás az átkok miatt.
Nem az anyagi áldásokkal bővölködő időnek a kezdete ez.
Az elkövetkezendő években özönvízszerű esőzések, és olyan szárazság lesz, hogy a föld meg fog repedni a szárazság miatt, egyre erősebb és gyakoribb földrengések, és a kisebb földrengések is hatalmas pusztításokat fognak végezni. A tornádók több településen házsorokat tesznek a földdel egyenlővé, ez nem a megfélemlítés, hanem a valósággal való szembenézés, és az Úr szeretetéből jövő figyelmeztetés.
A gonosz ellenség olyan formában is szedni fogja az áldozatait, ha a hírközlő szervek egy- egy természeti katasztrófa közeledésére figyelmeztetnek, az emberek egyrésze apátiába süllyed, és egyáltalán nem fog felfigyelni a figyelmeztetésre és az ellenség örvend azon, hogy minél több embert az örök kárhozatba sodorjon.
-Hozzátok is beszélek, drága gyermekeim!
Ti, akik az igaz igém szerint, Jézus Krisztus Golgotai váltságán keresztül hozzám tértetek, az igém útján élitek a mindennapi életeteket. Ha magatokban hordozzátok a királyságomat, megismertek engem, a ti szerető Atyátokat, ha a mindennapi kenyérért imádkoztok, én megadom a számotokra természetfeletti módon is kirendelem.
A természeti csapások és katasztrófák közepette is maradjatok az én Szent Szellemem vezetése alatt, legyen nyitott a fületek a hallásra, és Jézus Krisztus Golgotai vére be fog benneteket a veszedelem napján fedezni.

Arról is bizonyságot teszek előttetek az én igémből, hogy hol is lakozom és ezen a földön.
Az igékkel fogom bebizonyítani a számotokra.

I.Kor. 6:19,  I.Kor. 3:16 Károli rev. fordítás
Avagy nem tudjátok- é, hogy a ti testetek a bennetek lakozó Szent Szellem temploma, amelyet Istentől nyertetek, és nem a magatokéi vagytok.
Nem tudjátok-é, hogy Isten temploma vagytok, és az Isten Szelleme lakozik bennetek?”
Az ige bizonysága szerint Ő a gyermekei testét választotta ki templomául ezen a földön. Az Isten igaz és meghamisíthatatlan igéje szerint lő keresztények az egész földön és a mi országunkban is egy nagy változás, helyreállítás időszakában élnek, amit az Úr az Ő hatalmas Szelleme által indított el ezekben a napokban.
az ige szerint helyreállítja és felépíti Jézus Krisztus élő Testét az Efézus 4:11,12.verse alapján.
(Károli rev.kiadás.)
És Ő adott némelyeket apostolokul, némelyeket prófétákul, némelyeket evangélistákul, némelyeket pedig pásztorokul és tanítókul, szolgálat munkájára, tökéletesítve a szenteket, a Krisztus Testének építésére.”
Áldás, ha szeretjük Jézust, és az Ő igéjét. tegyen erről tanúbizonyságot a János 14:23 (Csia szerint)
„Jézus ezt felelte neki: ha valaki szeret engem és az én igémet megőrzi, az Atyám is szeretni fogja azt.
Aztán majd elmegyünk hozzá és lakást készítünk nála.”

Napjainkban ez az ébredés kulcsa: Jézus Krisztus Testének az ige szerinti felépítése, az ige szeretete.
Csodálatos ígéret, a Szent Szellem, a Fiú nálunk lakozása, csodák gyógyulások, a megtérők sokasága természetfeletti módon! Ez olyan ébredés lesz, amilyet még ez a föld nem látott!
Teljesen rajtunk, keresztényeken múlik, hogy megértsük az Úr üzenetét és az Ő időzítését.

Én az Úr szóltam, beszéltem.

Irgalmasságomat fogom gyakorolni azok felé, akik az üzenetemet megértették, az én igaz meghamisíthatatlan igém szerint a bűneiket felismerve, megbánva az én szeretett fiam Golgotai váltsága árán hozzám megtérnek.
Ezt az üzenetet az Úr küldte, ezért hangosan prófétai szóval kihirdetjük.

Dudar. 2013. január 5.

Janyik Józsefné


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.