2013. január 23.

Joel Osteen: Készülj a győzelemre!


„Most azért add nekem azt a hegyvidéket, amit megígért az Úr azon a napon… „ (Józsué14,12)

Káleb segített bevezetni Izrael népét az Ígéret földjére. De azt mondja a Biblia, hogy Káleb nem állt meg ezen a ponton. Nyolcvan évesen így szólt: „Istenem, adj nekem egy újabb hegyet!” Ezzel tulajdonképpen azt mondta: „Istenem, adj nekem egy újabb feladatot!” Vegyük csak észre, hogy Káleb tudatosan készült a győzelemre. Pedig így is beszélhetett volna: „Istenem, hadd menjek már nyugdíjba!

Te jó ég, hogy sajog a hátam! Alig látok már valamit. A legújabb gyógyszeremet nem támogatja a TB. Teljesen kész vagyok!” Nem! Ő erős volt! Telve volt energiával, és készen állt a következő kihívásra. Nem számít milyen idős, vagy milyen fiatal vagy, Istennek van egy újabb küldetése a számodra. Nem lennél itt, ha Istennek nem lenne célja veled. Miért ne készülnél egy újabb győzelemre?

Mennyei Atyám, köszönöm, hogy megteremtettél és célt adsz az életemnek. Segíts nekem felfedezni az ajándékokat és a képességeket, amiket belém helyeztél, hogy a Te dicsőségedre tudjam azokat használni. Köszönöm, hogy győzelmet adsz! Ámen.

Joel Osteen



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.