2013. május 5.

Pásztor Anita: Fogd Őt Szaván


Készítette: József Balogh

Így lesz az én Igém, amely számból kimegy, nem tér hozzám üresen, hanem megcselekszi, amit akarok, és áldott lesz ott, ahová küldöttem (Ézsaiás 55:11).

Isten nekünk adta az Ő Igéjét, hogy ez által éljünk. Az Ő Igéje nem csak egy történelemi esemény és prófécia, hanem az Ő akaratának megnyilvánulása, természete és jelleme és az Ő örök célja az ember számára. Az Ő Igéje telve van erővel, lényeges képességgel, hogy megteremje mindazt, amiről szól.

Isten Igéjének ismerete, és megértése szükségszerű a mi kapcsolatunkban Ő vele. Amikor te tanulmányozod és megérted az Isten Igéjét, te nem lesz kétséged annak hatékonyságáról. Te nem fogsz azon csodálkozni, hogy az Ő akarata a számodra az, hogy légy bővölködő, egészséges, és sikeres az életbe, te egyszerűen elvárod, hogy az Ige megteremje az eredményeit az életedben. Tanulj meg válaszolni Isten Igéjére a Te szellemedből és tanúsíts egyértelmű hitet, amiben meg van a képesség, hogy átváltoztasson téged.

Amikor te helyesen válaszolsz Isten Igéjére és az által cselekszel, az életed csak egy irányban halad, előre és fölfelé. Öleld magadhoz Isten Igéjét és nyiss egy gyönyörűséges életre, dicsőségre, nyugalomra, sikerre és bővölködésre. Isten Igéje a válasz bármilyen kihívásra, amivel bárki is szembesülhet. Nincs különbség a helyzetek között, bármi is az, betegség, csőd, anyagi probléma, stb., amikor neked a területen van Isten Igéje, meg van a válaszod.

Az Ige megtermi az életedben azt, amiről beszél. Ha a gyógyulás vagy egészség az üzenete, meg fog téged gyógyítani, ha befogadod azt. Ha az üzenet a bővölködésről és anyagi javakról szól, ugyanazt fogja az életedben megteremni. A válasz és megoldás, amire neked szükséged van, ott van az Igében. Ezért, nyisd meg a szellemed és üdvözöld Isten Igéjét a szívedben. Fogadd el az Igét, mint végső tekintélyt, minden helytettel kapcsolatosan. Legyen az Ige az életed szabályozója.

Megvallás:
Az Ige által élek, ezért virágzom, mint egy fa, amely a folyóvíz mellé ültetett, a hitem hatékony, és mindent, amit teszek, virágzik. Átadom magam teljesen az Igének, ezért az életem az Isten Szelleme által van irányítva, az Isten által
rendelt sors irányába, a Jézus nevében. Ámen.

TOVÁBBI TANULMÁNYOK: Zsidók 4:12; Máté 24:35; Lukács 21:32-33
1 éves biblia olvasási terv: Lukács evangéliuma 22:39-65;
I. Sámuel könyve 29-31
2 éves biblia olvasási terv: Márk evangéliuma 5:35-43;

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.