2013. május 26.

Júda oroszlánja: Figyeld a híreket

Az Úr Szava jött hozzánk az elmúlt napokban:

Jób 34:16-30
„Ha elég értelmes vagy, halld meg ezt, Figyelj hangos beszédemre!

Kormányozhat – e, aki gyűlöli a törvényt, És te bűnösnek tarthatod-e az igazat, a hatalmast, Őt, aki azt mondja a királynak, aki semmirekellő és a fejedelmeknek, hogy bűnösök,

Aki a vezető emberekkel szemben nem személyválogató, És a gazdagokat nem helyezi a nincstelenek elé, Mert mindegyik az Ő keze alkotása?!

Egy szempillantás és meghalnak éjnek idején. Megrendülnek a népek és elenyésznek, Távoznia kell a hatalmasnak is, Mégpedig nem emberi erő által.

Mert Ő szemmel tartja az ember úját, és látja minden lépését. Még a sötétségbe és a halál árnyékába sem rejtőzhetnek el a gonosztevők.

Mert Istennek senkit sem kell sokáig megfigyelnie, hogy ítéletre kerüljön eléje.
Hatalmasokat zúz össze vizsgálgatás nélkül, és másokat állít a helyükre, mert ismeri tetteiket. Egy éjjel ellenük fordul, és szétmorzsolja őket.

Ott bünteti meg a bűnösöket, ahol mindenki látja, Mert elfordultak tőle, semmit sem törődtek útjaival. Miattuk száll hozzá a nincstelenek kiáltása, Ő pedig meghallgatja a nyomorultak kiáltását.

Ha tétlen marad, ki ítélhetné el? Ha el akarja rejteni arcát, ki láthatja meg,
akár egy nép, akár egy ember?

Nem engedi uralkodni az elvetemülteket, Sem azokat, akik tőrbe csalják a népet.”


Azt érzem, hogy Isten most olyan politikai befolyással bíró embereket fog eltávolítani, akiknek esélyük sem lesz a következő választásokon indulni. Távozni fognak a kormányból olyan húzó erők, akik miatt meggyengül a kormány, és „nem emberi erő által” fog távozni.

Az Úr keze elkezd beavatkozni a magyar politikai életbe és elkezd ítéletet tartani a magyar politikai színpadon. Mindez nyilvánosan fogja tenni, mindenki szeme láttára, ezáltal fogja megmutatni a magyar népnek, hogy emögött a vallásos kormányzás mögött ott van a sötétség ereje és Isten nincs benne, hogy nem jó ez az irány.

Isten nyilvánvalóvá fogja tenni ezekben a napokban a magyar politikai palettán, és a közéletben az Ő ítéletét és megítéli a politika mögött húzódó Antikrisztusi fejedelmet, amellyel összefonódott az egyház is.

Adonáj ellene fordul ma a közéleti vezető embereknek, mert nem tértek meg, mert Isten akaratával szembe mennek és nem Isten akarata szerint hoznak meg döntéseket, mert hamisan befolyásolják és leuralják a népet, a médiát, tudatosan okkult varázslás alatt tartják a nemzetet.

Az elkövetkezendő időszak eseményei és hírei egy igen gyors szellemi és fizikai átrendeződést indítanak el Magyarország közéletében is.

 2013.május 12.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.