2013. január 7.

Dr Kováts György: Bíztatás 2013-ra.


Ne félj, mert úton vagy. Célba fogsz érni. Győzni fogsz!
Az Úr szeret bíztatni, hogy ne félj. Szereti kimondani. Ismer téged. És nem kárhoztat – a pislogó gyertyabelet nem oltja ki, és a megrepedt nádat nem töri el – bíztat. Megerősít. Ne félj.

Apcs 27:20 Mikor pedig több napon át sem nap, sem csillagok nem látszottak, és nem kis vihar szorongatott, továbbra minden reménységünk elvétetett életben maradásunk felől.
Apcs 27:21 Mikor pedig hosszas volt már az étlenség, akkor Pál felállván ő közöttük, monda: Jóllehet szükséges lett volna, óh férfiak, hogy engedelmeskedve nekem, ne indultunk volna el Krétából, és elkerültük volna ezt a bajt és kárt:
Apcs 27:22 Mindazáltal mostanra nézve is intelek benneteket, hogy jó reménységben legyetek; mert egy lélek sem vész el közületek, hanem csak a hajó.
Apcs 27:23 Mert ez éjjel mellém álla egy angyala az Istennek, akié vagyok, akinek szolgálok is,
Apcs 27:24 Ezt mondván: NE FÉLJ PÁL! A császár elé kell neked állanod. És íme az Isten ajándékba adta neked mindazokat, kik te veled hajóznak.
Apcs 27:25 Annak okáért jó reménységben legyetek, férfiak! Mert hiszek az Istennek, hogy úgy lesz, amint nekem megmondatott.
Apcs 27:26 Egy szigetre kell pedig nékünk kivetődnünk.

Ne félj! Angyalok vesznek körül – akár látod, akár nem.
Bármikor megjelenhetnek. Bármikor megszólíthatnak. Bármikor kiszabadíthatnak – teszik is, valójában, csak nem mindig veszed észre. Utólag egy hatalmas felismerés lesz majd, ahogy meglátod, mennyi úton vitt át az Úr téged, ahol szabadításából éltél. Angyalai hányszor szabadítottak ki, amikor nem is vetted észre. Sok gonosz támadástól őriztek már meg téged, eddig is – jövő évben is így mehetsz utadon, tudhatod, hogy angyalok hadserege vigyázza a menny szentjeit. Te a mennyhez tartozol.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.