2013. január 19.

Aktiváld az Ő erejét!


Készítette: Élő Víz

3,8 Engem azonban betölt az Úr lelke erővel, igazsággal és hatalommal… (Mikeás)

Mikeás tudta, hogyan bátorodjon az Úrban! Tudta, hogyan merítsen bátorságot és erőt, és hogyan azonosuljon Isten tervével az életére. Tudta, hogy erő van a szavaiban, és abban, ha egyetért Istennel.

Ugyanez igaz ránk ma is. A Róma 10:9-10 azt mondja, hogy akkor nyerünk üdvösséget, ha hiszünk Jézusban, és megvalljuk ezt a hitünket. Ugyanígy tudjuk aktiválni Isten erejét: ha elhisszük és megvalljuk (Jób 22:28).

Tudd, hogy Isten szeret téged, és az a vágya, hogy minden előtted álló feladatra felkészítsen. Fogadd be az erejét és aktiváld, azáltal, hogy megvallod, hogy a Szent Szellemen keresztül most is munkálkodik az életedben. Valld meg, hogy Ő betöltött erejével, igazságával és bölcsességével, hogy szembe nézhess minden kihívással. Hidd el, fogadd el, és valld meg, mert Ő már felruházott minden szükségessel ahhoz, hogy győztes lehess életed minden területén.

Mennyei Atyám, kérlek, járd át lényem minden részét. Tölts be, a Te erőddel, békességeddel, örömöddel és hatalmaddal. Megvallom, hogy erős vagyok, mert Te mindennel elláttál. Dicsérlek hűségedért, és a Te jóindulatod kíséretében megyek előre. Jézus nevében. Ámen.

Joel Osteen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.