2013. január 15.

A TROMBITA, BILL BURNS:


Készítette: Lisa Szanyel
Felhívást intézek hozzátok, hogy higgyetek jobban, mint eddig valaha. Felhívást intézek hozzátok, hogy függjetek Tőlem jobban, mint eddig valaha. Tegyetek próbára Engem, és lássátok meg, vajon nem leszek-e az Isten, aki gondoskodik arról, amire szükségetek van. Jöjjetek hát gyermekeim, és higgyetek! Jöjjetek hát, és járjatok Velem! Mert az előttetek álló út elkészült. Találjátok meg az utatokat, ami a lakhelyembe vezet, és lakozzatok benne, mert Én bizonyosan találkozni fogok veletek ott. Ez a hely a biztonság, a nagy öröm és a kijelentés helye -- az a hely, ahol bensőségesen lehet megismerni Engem. Szeretlek benneteket és törődök veletek. Hát gyertek! Gyertek hittel! Vessétek félre a hitetlenségeteket és kételkedéseteket, és teljes mértékben hozzátok be magatokat az örömnek erre a helyére! Élvezzétek az örökségeteket és a királyság áldásait, amelyek most eljönnek, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Látomásban embereket láttam, akik egy keskeny, sziklás ösvényben haladtak felfelé, egyesével egymás mögött, és hallottam, hogy ezt mondta az Úr: Az út hosszú és keskeny. Oda kell figyelnetek minden egyes lépésre, és körültekintőnek kell lennetek, hogy ne hátráltassátok a saját szellemi haladásotokat, és mások haladását se, a gondatlanságból elkövetett engedetlenséggel, vagy azzal, hogy testben jártok. Nektek a Szellemben kell járnotok és élnetek. A biztonságotok ettől függ.
Máté 7:13-14 Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.

Faith Tabernacle, ft111.com
(Gyuri Naploja)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.