2013. május 23.

A szeretetről


 Titeket pedig az Úr gyarapítson és gazdagítson a szeretetben egymás iránt és mindenki iránt, ahogyan mi is szeretünk titeket. (1Thess 3:12)

Mi, férfiak ritkán beszélünk a szeretetről. A legtöbben közülünk olyan csepegős, érzelgős dolognak tartják. Pedig egyáltalán nem az. Megváltónk, az Úr Jézus Krisztus több alkalommal szólt e témában. Pál apostol sem gondolta úgy, hogy ezt a témát hanyagolni kellene. Gyarapodni, gazdagodni a szeretetben, hívő életünk egyik legnagyobb feladata. Ráadásul nemcsak a gyülekezeten belül kell megélnünk mindezt, hanem a kívülállókkal való kapcsolatainkban is. Mindenki iránt – így írja az apostol.

Tedd mérlegre a benned lévő szeretetet! Nem számít, hogy a férfiak vagy a nők közé tartozol, mert ha hívő vagy, akkor a szeretet nélkülözhetetlen része életednek. Ha kevésnek találod a benned lévő szeretetet, akkor húzódj közelebb az Úr Jézushoz, tölts vele több időt, és növekedni fogsz ebben is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.