2013. március 14.

Olvasd a teljes Szentírást


„A teljes Írás Istentől ihletett, és hasznos a tanításra, a feddésre, a megjobbításra, az igazságban való nevelésre” (2Tim 3:16)

Van időd Bibliát olvasni? Sok ember küzd azzal, hogy nincs ideje olvasni a Bibliát. Nem tudom, hogy te közéjük tartozol-e, de gondold végig a következőket: minden ember életében 24 óra egy nap, és 168 óra egy hét. Rajtunk nagymértékben múlik, hogy mire fordítunk időt.

Persze, ha munkád van, akkor örülj neki és végezd teljes erőbedobással, de Istent ne hagyd ki életedből. Tedd Őt tudatosan az első helyre. Gondolj arra, hogy ha a kedvenc színészed, zenészed, vagy sportolód arra kérne, hogy naponta beszéljetek egy kicsit, akkor mit mondanál: bocs, nem érek rá? Vagy mindent megtennél, hogy legalább 10-15 perced legyen naponta, hogy beszélgess vele? Ugye nem kérdéses, hogy mi is a válaszod?

Ezek után furcsának tűnik, ha valaki azt mondja, hogy nincs időm Istenre. Mert aki így szól, az egyben azt mondja, hogy nem akarom, hogy időm legyen Istenre. Megvagyok nélküle is. Nem jelenthet mást, ha nem naponta olvassa valaki a Bibliát. Te hogy állsz ezzel?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.