2013. március 22.

Amit mond, tedd meg


Valamit mond néktek, megtegyétek. (János 2: 5) 

Amikor Jézus végrehajtotta az első csodáját, egy esküvői szertartáson volt. Anyja tudta, hogy meglássák az Ő hatalmát működésben, egy kulcs van: „Amit csak mond, tegyétek meg”. Ugyanez a helyzet velünk is ma – a mi engedelmességünk nyitja meg az ajtót, hogy megtapasztalhassuk az Ő hatalmának megnyilvánulását az életünkben. 

A Szentírás azt mondja: Ha hajlandóak és engedelmesek vagyunk, a föld javait fogjuk enni. (Ha engedelemmel hallgatándotok, e föld javaival éltek - Ézsaiás 1: 19) Más szóval, megtapasztaljuk Isten bőséges áldását, amikor követjük az Ő parancsolatait. 

Gyakran lehet, hogy annyira arra a dologra összpontosítunk, amire épp a hitünk irányul, hogy elkerüli a figyelmünket az egyszerű engedelmesség más területeken. Például, lehet, hogy anyagi csodára van szükséged. Talán fizeted a tizedet, és úgy vetsz magot, ahogy kell, de mutatsz-e megbocsátást valaki felé? Van-e valami más, amiről tudod, hogy meg kellene tenned? 

Ma kérd az Urat, hogy kutassa át az elmédet és a szívedet. Ne engedd, hogy bármi is akadályozza az Ő hatalmát. Valamit csak mond, tedd meg, és nézd, ahogy az engedelmesség megnyitja az ajtót az Ő áldásának életed minden területén! 

Ima a mai napra:
Mennyei Atyám, alázatosan jövök Hozzád, és alávetem életem minden területét Neked. Engedelmeskedni akarok Neked. Tisztelni akarlak Téged. Mutasd meg életem bármely területét, ahol változtatnom kell. Áldalak Téged ma és mindenkor. Jézus nevében. Ámen. 

Fordította: Horváth Lídia 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.