2013. március 23.

A TROMBITA, BILL BURNS:


Emeljétek fel a fejeiteket, gyermekeim, és járjatok Velem! Nem felejtettelek el titeket. Születésetek napjától vigyázok rátok. Végigkísértelek titeket az élet ösvényén. Áthoztalak titeket a körülményeken, ahogy a három héber ifjút is áthoztam a tűzön, anélkül, hogy a füst szaga érződött volna rajtuk.

Mindig is veletek voltam, szerettelek és mutattam az utat nektek. Veletek vagyok, és nem ellenetek. Feltárom előttetek az elrejtett titkokat. A jelenvaló igazságot hozom el az életetekbe, ami létrehozza a most következő időszak dinamikáját, amit úgy nevezünk, hogy a galamb időszaka -- a Szellemem kiterjesztése, a Szellem ajándékainak a megnyilvánulása. Ez a kilenc mód, amelyekkel kiterjesztem Magamat rajtatok keresztül, a Szellemem ajándékai, amelyek rátok szállnak, és átáramlanak rajtatok keresztül. Az ajándékok megváltoztatják az atmoszférát körülöttetek, megtagadják a hozzáférést az ördög számára, elhozzák a gyógyulás erejét az életetekbe, biztosítják a számotokra szükséges csodát, és elhozzák a hatalom hangját, ami életben tart, és a mai nap mannájává válik.

 Ezért azt mondom, jöjjetek és vacsorázzatok, szeretteim, gyertek és lakomázzatok a jelenvaló igazságból. Mert Én ezt az étket szolgálom fel nektek a mai napon, mondja a Szentséges. Gyertek és vegyetek, és tegyétek magatokévá hit által a mai napon.

http://gyurinaploja.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.