2012. június 23.

A TROMBITA, BILL BURNS:


Itt az ideje a kései és a korai esőnek. Az időszak első kenetének és utolsó kenetének össze kell keverednie, és rátok kell hullania, mint az esőcseppeknek az Én királyságom helyéről. Ahogy rátok hullanak, felpezsdítenek titeket, megújítanak és telítetté tesznek, hogy a jóllét helyére jussatok. Hagyjátok esni az esőt!

Kérjétek az esőt, mert ideje van, hogy adjam ezt az esőt, és hagyjátok, hogy lemossa rólatok a világ és az ördög tisztátalanságát. Hagyjátok, hogy lemossa rólatok a csüggedéseiteket és a csalódásaitokat, és magával vigye a folyó oda, ahonnan soha vissza nem tér.

Engedjétek, hogy mellétek álljak, igen most, és egy új napot mutassak meg nektek, és egy új ösvényt jelentsek ki, amely az Én útjaimhoz vezet. Mondom nektek: gyertek, és engedjétek, hogy elvégezzem bennetek ezt a munkát; az Én jelenlétem és dicsőségem munkáját.

Gyertek, és álljatok a színem elé, a felüdülés időiért, amelyek a Jelenlétemből származnak. Egy prófétai üzenetet készülök kiküldeni, amely meg fogja rázni a királyságomat. Apostoli hatalmat készülök kiküldeni olyan uralommal, hogy az ellenségnek semmi helye nem lesz bennetek, körülöttetek és rajtatok. Ez a ti rendeltetésetek, mondja az Úr Isten. Ez a rendeltetés már meg van írva, hát fújjátok meg a kürtöt Sionban, és gyűjtsétek össze a népet, és hívjátok elő őket a győzelembe! Ma van a győzelem napja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.