2012. június 27.

KEITH MOORE SZOLGÁLATOK


Készítette: Anita Sarkadi
Keith Moore az alapítója és elnöke a Moore Life Szolgálatoknak és a Faith Life Church gyülekezetének (Branson, Missouri, USA).

Moore testvér szolgálatában két fő dolog van, amit leginkább kihangsúlyoz: az írott Ige fontossága és a Szellem által való vezetés szükségessége. Több mint harminc éve szolgál és utazik az Egyesült Államok területén és külföldön is. Keith és felesége, Phyllis, olyan területeken szolgálnak mint a szeretet, hit, gyógyulás, anyagi bővölködés és tisztelet.
Szívük vágya látni az elveszettek üdvözülését, a betegek gyógyulását, a szükséget szenvedők megszabadulását, a megtört szívüek helyreállítását és a reményt vesztettek győzelmét. Moore testvér azt mondja, „Az igaz kereszténység nem egy szabályszerű, formális, erőtlen dolog, ahogyan azt sokan megismerték. Egy igazi közösség az élő Krisztussal, a Felkenttel, eredményezi minden megkötözöttség elpusztítását, minden teher eltávolítását és minden vágy beteljesedését. Nincs izgalmasabb élet az igaz Kereszténység győzedelmes életénél.”
Te is úgy találod majd, hogy Keith testvér tanító szolgálata gazdag kijelentésben, amelyek könnyen megérthetőek és gyakorlatba helyezhetőek. Sokan tettek bizonyságot gyógyulásról, megszabadulásról és életet megváltoztató megtapasztalásokról e felkent szolgálat megismerése által. ISTENÉ A DICSŐSÉG MINDEZÉRT!
Keith testvér gyakori vendég a Hívő Győzedelmes Szava adásaiban, valamint a TBN- és Valami Jó Ma Este adásaiban. Rendszeresen hallható a Moore Life Now közvetítésekben is. ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.