2012. március 28.

Feketén-fehéren


Ma már nem sokat használjuk a "feketén-fehéren" kifejezést. Talán mert nem tetszik ez a gondolkodás. Hogy valami vagy fekete, vagy fehér? És semmi más? Hogy valami vagy igaz, vagy hamis? "Hát, nekem jobban tetszik, hogy nekem is igazam lehet, meg neked is. Neked létezik Isten, nekem nem. Nem kell vitázni!" Kényelmesen hangzik? Na ez a szürke. És sokan, nagyon sokan vágynak ma így élni. Persze lehet. de érdemes vajon? ...                                         
... Sok dolog az életben, talán a legfontosabbak, nem lehetnek ilyenek is, meg olyanok is. Szeretsz, vagy nem? Nincs középút. Halál, vagy élet? Nem lehetek itt is, ott is... Fekete, vagy fehér... Isten feketén-fehéren elmondta mennyire szeret téged. A kereszten  Jézus érted, értünk fizetett, szenvedett meg. Most rajtunk keresztül hív téged, hogy gyere Őhozzá. Egyszerűen mondd azt Neki: "Jézus, köszönöm, hogy meghaltál értem. Rád bízom magam, hiszek Benned. Szeretnélek megismerni. Kérlek, gyere be az életembe, és ments meg engem! Ámen."


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.