2013. május 12.

Pásztor Chris: Elhívva Szellemi Áldozatra


Készítette: Berki Anett

Ti magatok, is mint élő kövek épüljetek fel szellemi házzá, szent papsággá, hogy szellemi áldozatokkal áldozzatok, amelyek kedvesek Istennek a Jézus Krisztus által (1 Péter 2:5).

A Szentírás versei teljesen mélyek. De még sem ezt sugallják, inkább azt Péter a Szent Szellem ihlete által, megerősíti Isten célját az életünkbe, Ő felépít bennünket, mint Szellemi házat, és szent papságot, hogy szellemi áldozatot hozzunk, ami elfogadott Ő általa Jézus Krisztusban. Ez a te célod, ez az egyik oka annak, hogy te itt a földön vagy, és ha te azt nem töltöd be, egy másik álmot élsz meg, nem Isten célját.

Amikor meghatározod ezt, mint célodat, akkor felfogod, hogy Isten nem csak azért van, hogy megválaszolja az imáidat vagy, hogy azt lássa, minden rendben van veled. Persze Ő megválaszolja az imáidat, és ügyel arra, hogy minden rendben menjen veled kapcsolatosan, de Ő nem azért van. A közösséged Ő vele, sokkal fontosabb. Ha te betöltöd az igazi célod, amiért Ő elhívott, teremtett téged, te azon veszed észre magad, hogy te az Ő tervében jársz, és az Ő tervén belül vagy, te védve vagy a gonosztól. Neked nem kell folyamatosan imádkozni azért, hogy megvédjen a gonosztól, mint azok, akik mindig így imádkoznak „Oh, Istenem, amint a mai napon kimegyek, imádkozom, hogy ne történjen gonosz velem”. Ez a szellemileg kisgyermekek imája.

Amint szellemileg növekszel és Isten céljában működsz az életedre vonatkozóan, te felfedezed, hogy nincs szükség ilyen fajta imára, mert a Jézus Krisztus imája érted már megválaszoltatott. Mielőtt Ő meghalt, Ő imádkozott, hogy mi megszabadítassunk, védelmeztessünk és megtartassunk a gonosz ellen (János 17:15). Amikor Ő feltámadt a halálból, néki adatott minden hatalom mennyen és földön, és Ő nékünk adta a hatalmat, hogy uralkodjunk a sátán, betegségek, kórok és a sötétség hordái felett.

Ezért a te életed az Ő dicséretének a kifejezője legyen, hálaadás és imádat. Neked folyamatosan szellemi áldozatot kell hoznod, ami elfogadott Isten előtt
Jézus Krisztus által, hogy bevigyen téged a szabadság és uralom életébe, hogy
uralkodj és kinyilvánítsd az Ő jellemét és jóságát a földön.

Ima
Drága Mennyei Atyám, imádattal hódolok neked és imádlak téged, áldott legyen a Te neved mindörökre, mert megvilágítottad a szívem, hogy megismerjem és megértsem a Te akaratod az életemben. Ezért az én célom te benned van, szorgalmasan járok a Te kegyelmedbe a bővölködésre, Isteni egészségre, védelemre, és győzelemre naponta, a Jézus nevében. Ámen.

TOVÁBBI TANULMÁNYOK: ApCsel 26:16; 2 Timóteus 2:21
1 éves biblia olvasási terv: Lukács Evangéliuma 19:28-48;
I. Sámuel könyve 16-17
2 éves biblia olvasási terv: Márk Evangéliuma 4:21-29;
3 Mózes könyve 22



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.