2013. március 5.

A kisvitorlás


Készítette: Győzedelmes Gyülekezet


Lehoczki Gyöngyi
Volt egyszer egy fiú, aki fából egy gyönyörű kis vitorlás csónakot faragott. Egy nap levitte az óceánhoz, hogy kipróbálja, de a széljárás megváltozott, és kisodorta a nyílt tengerre. A csónakot nem tudta visszaszerezni, így hát hazament nélküle. A következő dagály azután partra vetette a csónakot, és egy ember, aki épp arra járt a parton, megtalálta. Szemügyre vette a hajót. Megfigyelte, milyen csodaszép kidolgozással készült, így hát eladta egy boltosnak, aki megtisztította, és kitette a kirakatba egy árcédulával. Kicsit később a fiú az üzlet előtt ment el, és meglátta a csónakját.Azonnal tudta, hogy az övé, de nem bizonyíthatta be. Tudta, ha vissza akarja kapni, meg kell vennie. Munkát vállalt, hogy előteremtse a pénzt-egyebek között kocsit mosott és füvet nyírt. Amikor végre összegyűlt a szükséges összeg, benyitott a boltba, és visszavásárolta a csónakját. Kezébe fogta, a szívéhez szorította, és ezt mondta : Enyém vagy!!!! Én alkottalak, és meg is vettelek!!!
Képzeld magad a csónak helyébe....talán alkalmatlannak és értéktelennek érzed magad talán azon tűnődsz, vajon Isten törődik-e veled egyáltalán. Az Úr mégis ezt mondja neked : Kétszeresen is ENYÉM VAGY - Én alkottalak, és meg is vásároltalak, teljes mértékben az enyém vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.