2012. október 18.

Tanulj meg hit által élni


Készítette: Róbert Pávay

Szabadítsd fel hit által mely Tőle jön azt a teremtő erőt mely Krisztusban a tiéd. A benned lévő Szellem képes életet adni és megeleveníteni mindent körülötted. Szóld a hit szavát miközben tudod hogy kegyelme mögötted áll és támogat. Állj fel bátran lábaidra és jelentsd ki mint egy király határozottan és magabiztosan azt amit látni szeretnél az életedben. Szóld jelen időben mintha már meglenne és megtörtént volna. Hiszen elvégeztetett.

Minden rendelkezésre áll. Gyógyulás, anyagi áttörés, jó kapcsolat, karrier, szolgálatban való előrehaladás, vállalkozás sikere. Isten veled van és melletted áll. Ott van a szívedben és a szádban. Fogd munkára erejét az életedben hisz benned van. Ne hagyd porosodni.
Több erő van a kisujjadban mint a pokol összes serege. Nagyobb aki benned van mint aki a világban van.

Ne állj mindig ellen a rossznak hanem foglalkozz a jó oldallal. Ne arra figyelj amit nem akarsz az életedben mert annál tovább marad ott. Figyelj az ellentétére. Ne küzdj! Állj győztesen! Te már nem harcolsz! Te pihensz a bevégzett munkában. Ne könyörögj, hanem tanulj elfogadni és köszönni.

Lásd a gondolataidban és érzelmeidben magad a célban. A hitben nincs idő. Minden itt és most van. Már mindent megkaptál és helyre állt minden. Győztél! Áldott vagy! Siker vagy! Gyarapodás vagy! Bőség vagy! Egészség vagy! A tiéd és csak a tiéd az egyik legcsodálatosabb élet!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.