2012. október 30.

KÜLFÖLDÖN MUNKÁT KERESŐK FIGYELMÉBE


Készítette: Simon Mária


- KÜLFÖLDÖN MUNKÁT KERESŐK FIGYELMÉBE !!!!! -
Kedves Magyarok,ismerőseim!Vigyázzatok ezzel az emberrel: a neve, Szigeti László
ó, Németországba visz ki embereket építőipari munkára, mindent meg ígér,csak épp sem nem fizet, nem jelentbe, nem kapsz enni, napi 14 órát dolgoztat, ami pénzt kap, 1 budapesti vállalkozótól (kovács Zoltán, biatorbágyi vállalkozó, szlovák rendszámú: KN-el kezdődő V
W passat. szürke) azt a pénzt elissza, elkölti 15 munkást hagyott Németországban magára. Magyarországi társa Simonné Éva néni Etyeki lakos Széchenyi u 15. Aki itthon feji meg a Magyar dolgozni akaró embereket, akiktől az utolsó pénzüket is elszedik. Másik magyar fejvadász: Boros János( 30-4137513 )sükösdi lakos a kis kocsma tulajdonosa szintén 1 gazember és csaló. Németországi társa valamilyen Gergő: 00491732137818 élettársa Eszter Ők Hamburgba szívatja a magyarokat. Klinker tégla ragasztással. Részletes felvilágítást adok ezekről az emberekről akit érdekel: kérek mindenkit osszátok meg, mert még sok emberen segíthetünk hogy ne kerüljenek nehéz helyzetbe!!! — a képen: László Szilágyi (Németország).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.