2012. október 27.

Pásztor Chris: Imádkozz, hogy az evangélium hatása megsokszorozódjon ·


Készítette: József Balogh

Végezetre imádkozzatok értünk atyámfiai, hogy az Úrnak beszéde terjedjen és dicsőíttessék, amiként ti köztetek is (2 Thessz 3:1).

A világosság és evangélium-ellenes világban meg kell állnunk erősen, és imádkoznunk kell, hogy az Úrnak beszéde szabadon terjedjen és megdicsőüljön. Hála Istennek, sokan hallják és fogadják be az evangéliumot minden nap, de még többeknek kell meghallania Krisztus megváltásának evangéliumát.

Ezért fontos, hogy imádkozzunk a Keresztény vezetőkért, az Evangélium szolgáiért az egész világon és a többi hívőért, hogy az evangelizálásuk a nemzetek felé sikeres lehessen.
Imádkozz, hogy ajtók és lehetőségek nyíljanak meg az Evangélium számára és akadálytalanul hirdettessen az egész világon, hogy több lélek megmenekülhessen. Sokszor a hívők megakadályoztatnak az Evangélium hirdetésében, nagy nehézségeken és üldöztetésen menve keresztül. Közben kell, hogy járjunk értük, hogy megerősödjenek hatalmasan a Szent Lélek által a benső emberükben, és hogy a hitük kitökéletesedjen az Úrban.

Szintén tudatosan kell, hogy imádkozunk a különböző médiákon keresztüli evangelizációért: Internet, TV, Rádió, Sajtó...stb. Ez nagyon fontos, mert az Interneten, Tv-n, Rádión, könyveken és újságokon keresztül az evangélium olyan helyekre tud eljutni, ahova emberek, csoportok talán nem.

A Jelenések 1:6 és 5:10 által megértjük, hogy Isten királyokká és papokká tett minket. Úgy működj az elhívásodban a mai napon, mint egy imádkozó pap és uralkodó király. Imádkozz az Úr Jézus Krisztus evangéliumának hatásáért a nemzetedben. Imádkozz, hogy a városokban, falvakban és megyékben az emberek figyelmet fordítsanak az Evangéliumra; így nagy örömben, előmenetelben és gazdagságban részesül majd az országod, ahogy Isten Igéje hatalmasan növekszik és kiterjed.

Ima
Drága Atyám, köszönöm, hogy hatalmas kegyelmet garantálsz a gyermekeidnek mindenhol, hogy erővel és a Szent Szellem demonstrálásával hirdessék az Evangéliumot. A Te Neved
felmagasztaltatik a nemzetek között a mai napon, ahogy az Igéd fölénybe kerül az emberek szívében és a lelkek bejutnak a Királyságba, a Jézus Nevében, Ámen.
TOVÁBBI TANULMÁNYOK:1 Timóteus 2:1-2; ApCsel 19:20

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.