2012. október 7.

Franklin Graham - Budapest 2012.

Készítette: László Kiss
Franklin Graham - Budapest 2012. 
Részletek a vasárnap esti üzenetéből!

"A döntésedtől függ a sorsod. Ha elutasítod Jézust, Ő is el fog utasítani téged. 
Meg van írva. Ha elutasítod, elválasztod a Lelkedet egy örökkévalóságra az Istentől. 
A pokolba mégy. - mondhatod: Franklin, Te hiszel a pokolban? - Ó IGEN! A Biblia nagyon sokat beszél a pokolról! Jézus is. - Voltál már nagyon elkeseredett emberek társaságában? Érezted, amikor lehúznak, és elszomorítanak? A pokol tele van millió és millió elkeseredett, depressziós, síró emberekkel. Nincs már reményük!
Nincs többé. A pokol ilyen..."

"Sokan kérdezik: szeret engem az Isten azok ellenére, amit tettem??? - IGEN! SZERET! NAGYON SZERET TÉGED! - Lehet, hogy azt mondod: imádkoztam már, de olyan volt, mintha visszapattantak volna a szavaim a falról - AZ OK A BŰN! - A bűn elválaszt Istentől! Jézus azért jött, hogy ezeket elvegye! Felvitte a keresztre.
HA elhiszed, és elfogadod Megváltódnak, elveszi, így már nem lesz gát, hogy menj az Atyához, hogy meghallgasson, hogy közeledj hozzá..."

Isten szeret Téged! Meg akar bocsátani neked! DE NEKED AKARNOD KELL!
Nem erőlteti Rád magád. Kínálja... neked kell elfogadni. A bűneid felvitte a keresztre. Meghalt a Te bűneidért. Feltámadt, és él. Mehetsz hozzá! Ha akarod, az Isten meg fogja bocsátani minden bűnödet. Elveszi a szégyent, és új életet ad neked!..."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.