2012. október 17.

Brian Brodersen: Szellemi harc (reszlet) 1.

Készítette: Lisa Szanyel
„Öltözzétek föl az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. Mert nem vér és test ellen van nékünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, melyek a magasságban vannak.“
Efézus 6:11-12
A keresztény élet nem csupán abból áll, hogy egyszerűen hiszün
k Jézusban és boldogan élünk, amíg meg nem halunk. Szép volna, ha így lenne. Bárki azonban, aki komolyan törekszik az Urat követni, rájött, hogy nem ez a helyzet. Jézus azt mondta a követőinek, hogy az evilági életet nyomorúság és ellenállás fogja jellemezni. Ez az ellenállás nagyrészt az ördögtől és a gonosz szellemek sokaságától jön, akik egyesült erőt képviselnek Isten országával szemben. Biztos vagyok benne, hogy minden keresztén megtapasztalta már ezt az ellenállást, ki hevesebben, ki enyhébben. Abban biztos vagyok, sokan nem tudják vagy nem értik, hogy ez az ellenállás szellemi forrásból ered.
A sátán egyik leghatékonyabb stratégiája, hogy tudatlanságban tart minket ezzel kapcsolatban, és olyan jól álcázza magát, hogy nem vesszük észre, tulajdonképpen mi is történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.