2013. augusztus 11.

JOSEPH PRINCE: A tények változnak, de Isten Igéje ugyanaz...

János 8:32
Megismeritek az igazságot, és az igazság szabaddá tesz titeket.

Fontold meg a kemény, rideg tényeket, amikkel ennek a három embernek szembesülnie kellett:
Egy hölgy nagynénje számára a gyülekezetünkből a röntgenfelvétel azt mutatta, hogy két veséje közül az egyik elrákosodott. Egy pár a gyülekezetünkből arról kapott orvosi jelentést, hogy soha nem lehet gyermekük. Egy hölgy a gyülekezetünkből, aki biztosítóként ténykedett oda jutott, hogy a pénzügyi cég felszólította őt 34 millió Singapure dollár kifizetésére. Amikor hasonló helyzetek vágnak mellbe minket és megengedjük a tényeknek, hogy leterheljék a szívünket, a végén úgy fogjuk érezni magunkat, hogy nagy bajba kerültünk.

De amikor megengedjük Isten Igéje igazságának, hogy elrendezze bennünk az egész dolgot, érzékelni fogjuk, hogy Szent Szellem bizonyságot tesz arról az igazságról, hogy hitben vagyunk. Ő az igazság Szelleme. (Jn 16:13)
Ő nem a tények szelleme és nem tesz bizonyságot a tényekről. Tény lehet az, hogy beteg vagy. Az orvosok azt mondják, hogy beteg vagy. A röntgenfelvétel azt mutatja, hogy beteg vagy. De Isten Igéje azt mondja, hogy Jézus sebeivel meggyógyultál. (Ésa53:5) Ez az igazság, ami a helyzetedre vonatkozik. Mi a különbség a tény és az igazság között? A tények változnak, de Isten Igéje változatlan marad!

Amikor Isten emberei azt választják, hogy dacolva a tényekkel az Ő igazságában járnak, amely a helyzetükre vonatkozik, Szent Szellem bennük bizonyságot fog tenni arról az igazságról, hogy ők hitben vannak.

A hölgy a rákos veséjével műtétnek vetette alá magát, hogy eltávolítsák a beteg szervet. De dicsőség Istennek természetfeletti helyreállításban volt része, később a röntgenkép 2 egészséges vesét mutatott egy helyett! Isten egy új vesét alkotott a számára!

A gyermektelen pár 7 év után kapta meg csodálatos ajándékát. Ma ők büszke szülei nem egy, hanem négy gyermeknek!

A gyülekezeti tag a 34 millió dolláros adóssággal megmondta a pénzügyi cégnek, hogy ez nem volt tisztességes vele szemben, és hogy Isten meg fogja védeni őt. A cég igazgatósága csodálatos módon elhatározta, hogy eltörli az adósságát!

Legközelebb, amikor zavaró tényekkel találod szembe magad, engedd, hogy Isten Igéje az igazságot munkálja ki benned a helyzeteddel kapcsolatosan. És amint Szent Szellem bizonyságot tesz arról az igazságról benned, hogy hitben vagy, a tények meg fognak változni és megkapod a csodádat!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=1vargaildyko&pid=126725&blog_cim=JOSEPH%20PRINCE:%20A%20t%E9nyek%20v%E1ltoznak,%20de%20Isten%20Ig%E9je%20ugyanaz...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.