2012. december 5.

Kenneth Copeland: Bizalom

Készítette: Lisa Szanyel


A hit a bizalmat Jézusba veti, mint a magot a földbe, hogy teremjen, mint a horgot a halnak, hogy megfogja.
A bizalom hit, hogy Isten ígéreteiben nem csalódunk. A bizonyosság előlegezése véletlen körülményekkel s a jövővel szemben. Sohase az értelmen alapszik, hanem Isten Igéjén.
Mondja, egy betörő felkapcsolja a villanyt, miközben épp kirabolja?
Nem. El akarja hitetni, 
hogy nincs is ott. Mint az ördög. Neki az a jó, ha nem hisznek benne.

Egy szántóföldön majdnem minden búzakalász meghajolt. Csak néhány szalmaszál tartotta a kalászt egyenesen felfelé. Azt gondolták magukról, hogy értékesebbek, és jellemesebbek, mint a többiek. A szél, aki tisztában volt életükkel és jól ismerte őket, így szólt: "Persze, hogy egyenesen állnak, hiszen a kalászuk teljesen üres."

Ha van rá bármi mód, hogy az ördög elterelje a figyelmedet az Igéről, megteszi. Problémát gerjeszt. Úgy megrengeti a földet alattad, hogy elveszíted az egyensúlyodat. Minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a fizikai birodalomra és a körülményeidre tekints Isten ígéretei helyett – mert tudja, hogy ha nem így tesz, akkor fogod azt az ígéretet, és kiütöd vele a szuszt is belőle!

Kepen: Kenneth & Gloria Copeland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.