2012. december 26.

Akik a gazdagságban bíznak!


Készítette: Dr Kováts György

Aki bízik az ő gazdagságában, elesik. De mint a fa ága, az igazak, kivirágoznak. (Péld 11,28.)

Lehet, hogy van valami jó abban, ha nincs meg az az áhított „gazdagságod”, amitől a legtöbb ember várja a boldogulását? Akkor nem tudsz benne bízni. (De most ne értelmezd félre, amit mondok!)

Vannak időszakok, amikor úgy tűnik minden, hogy ki vagy fosztva, elvesztettél mindent, megfosztottak, kiraboltak, megsemmisült eddigi életed minden eredménye. Rossz. És mégis jó. Mert egy valakitől soha nem tud megfosztani az ördög. Ez pedig a te Mindenható Istened. A te Áldó Istened. A te Mennyei Édesapád, aki szeret és mindig – most is, pontosan most! – ott van veled.

Az Úr Jézus Krisztus megígérte és meg is tartja: „és íme, én tiveletek vagyok minden napon a világ végezetéig”. (Ha teszed azt, amit rád bízott – „elmenvén azért tegyetek tanítványokká minden népeket” – ennek minden részével, időszakával és folyamatával együtt: kapcsolatépítés, evangelizálás, imádság, bíztatás, megerősítés, utógondozás, stb..)

TŐLE nem tud elválasztani az ördög semmilyen rablása. Ha odakötöd magad Hozzá, és Benne bízol, igazként át fogod élni a kivirágzást! El fog jönni az ideje.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.