2012. december 5.


A Mikulás, mint vérszomjas gyilkos?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
  
Mikulás őkelmét mutatjuk be itt most, teljes valóságában.
       Sok kisgyerek érzi azt a hatalmas szellemi nyomást, ami egy ilyen démoni figurából áramlik ki, és próbálnak menekülni.
       Nézd KMA videó klipet legalul.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mi lenne, ha a Mikulásról kiderülne, hogy egy vérszomjas gyilkos?
Hiszen pirosba van öltözve, ami már eleve gyanús.

Mert normális férfi nem jár (állandóan) ilyen színekben, mint piros és bíbor. Vagy mégis?
Ha megnézzük a mi Mikulásunkat közelebbről, egy dolog azért nagyon szembeötlő: a kisgyerekeket célozza be magának. Megjelenése természetfeletti lényre utal, hiszen le tudja győzni a természet törvényeit azzal, hogy repülni tud, rénszarvasok "húzta" szánkójával.

El tud látni sok százmillió gyermeket ugyanabban a pillanatban, és koromfekete segítői vannak (krampuszok), ami sokak szerint a rabszolgakorszakból átmentett "fehér uraság - fekete szolga" állapotokat testesíti meg (több országban tiltakozások törtek ki a holland Zwarte Piet miatt).

A holland Sinterklaas és a Zwarte Piet segítők (hatalmas felzúdulás célpontja a bevándorlók körében)
A Mikulás ruházata elképesztően hasonlít egy kereszténynek mondott egyház "földi helytartójának" ünneplő ruházataira is, a halsüveggel egyetemben, ami a babiloni papok fejfedője volt (csak most vörös lett és rátettek egy keresztet).

Segítői, a krampuszok (osztrákból átvett krampus, vagyis karom) viszont már szőrösek, szarvuk van és villát tartanak a kezükben.

Sőt, van egy olyan verzió is, hogy régebben elhurcolták a rossz gyerekeket (meg lehetett "tudományosan" magyarázni a gyermekek eltűnését).

A krampusz viszont mára már megszelídült, és alkalmazkodott a kor követelményeihez.
Barátságosabb lett, de a szellemi gyökerei ugyanazok maradtak. Csak az álarc lett más.
A Mikulás eredete a IV. századi Szent Miklósra vezethető vissza, aki titkon ajándékokat rejtett el az emberek kihelyezett cipőiben. A Nicholas név szimbólikus értékű jelentéssel is bír: "az emberek győzelme". Jelenleg a matrózok, kereskedők, íjászok, tolvajok, gyermekek, zálogkölcsönzők és diákok "védőszentje".

Ez a védőszent dolog is a katolikus bálványimádás egyik hajtása. Ez már jól bevált recept szerint megy: fogjunk egy embert, emeljük fel mindenki fölé, ruházzuk fel természetfeletti tulajdonságokkal, imádkozzunk hozzá és legyen ezentúl imádatunk egyik tárgya. Nos, ezt az imádatot most sajnos éppen a gyerekekbe sikerült beleplántálni. Emlékszem, kiskoromban reszkettem az izgalomtól, már napokkal az esemény előtt. Türelmetlenül vártam a piros celofános csomagokat és a Mikulásban is egy természetfeletti lényt láttam, aki mindenható istenként járja a világot, fehér szakállával mindenkiben azt az érzést keltve, hogy maga Isten is egy ilyen szakállas öreg emberke, aki megjelenik egy évben egyszer, hogy jót tegyen, egy maroknyi édességet kiosztván, majd hogy utána ismét eltűnjön egy évre, minket magunkra hagyván.
Nos, a Sátán ezt jól kitalálta (és persze létrehozta)!
És az emberek ezt be is kajálják, szinte mindannyian, még a keresztények legjava is.

Ha történne valami Istennel, még mindig marad egy Mikulásunk... tartja egy orosz közmondás.
Az ökuménikusok szervezésében mikulásnapokat szerveznek, ahol a tömegek félrevezetése a cél.
Elvonni a figyelmet az újjászületésről és a testi, emberi szeretetre irányítani a figyelmet.
Mint köztudott, csak újjászületés (Isten agapé szeretete) által juthatunk be a mennyek országába (Jn 3,5).


Ünneplik a Nagy Hazug ünnepnapját, aki sokakat vitt a pokolra a csalásaival.
Jézus soha nem osztogatott ajándékot a gyerekeknek, pedig megtehette volna.
Ajándékcsomagok százezrei hullhattak volna a mennyből. És mégsem tette. 

Hanem odalépett az egyikhez, ezt mondván: ilyeneké a mennyek országa (Mt. 19,14).

És most ezt a mennyek országát veszitek el a gyerekektől minden december hatodikán (ha te is mikulásozol együtt a tömeggel). Vagyis kicserélitek az igaz mennyországot egy hamisra, kicserélitek magát Istent egy szakállas semmirekellőre. Hogy félreértés ne essék, mi most nem a gyerekektől akarjuk elvenni az ajándékokat, csokikat, cukorkákat, mogyorókat. Távol legyen. Csak annyit szeretnénk, ha elmondanátok nekik: ez egy hamis ünnep, Mikulás apó igazából csak egy gyermekeket félrevezető hazugság. Az édesanyátok és édesapátok az, aki ellát benneteket, és Isten az, aki állandóan gondoskodik rólunk. És nemcsak egy marék csokival, hanem sokkal többel. 
Még a levegő is, amit beszívunk, az Ő keze munkája.

Nem beszélve az állatokról, tengeri élőlényekről, madarakról, növényekről.
Tehát december hatodikán is neki fogunk dicsőséget adni, és nem fogjuk az emberek által kitalált meséket továbbadni. Hogy ne legyünk azokká, akikről ez az igerész szól:

És az igazságtól elfordítják az ő fülüket, de a mesékhez oda fordulnak.  2Tim 4,4     

A cikket a KMA írta, 2012


 
Utólagos bejegyzések:


Mikulásnap, a katolikusok rendezésében (egy katedrálisban, Anglia).

Bevásárlóközpont, decemberben. Minden elő van készítve, hogy léprecsalják a szülőket és gyerekeket.
Ez a ragacsos szirup már messziről érezhető. Lesben állnak, és várnak rátok. A kereszténynek mondott egyházak a statiszták.

  
 
Sok kisgyerek érzi azt a hatalmas szellemi nyomást,
ami egy ilyen démoni figurából áramlik ki, és próbálnak menekülni (videó).
Szabadon felhasználható logó

alt

FIGYELEM: 

Hozzászólásokat nem tudunk megjelentetni, ha csak pusztán a saját véleményedet hangoztatod (támadó jelleggel) minden bibliai eredetű alátámasztás nélkül. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy létezik egy testi kereszténység is (ez bibliai) és ez a testi kereszténység mindig ilyen mikulás szerű dolgokkal rukkol elő, körömszakadtáig védve azt. Pedig mindennek az alapja az Ige. Ha valaminek nincs igei alapja, akkor az nem az Istentől van. Ez a Mikulás dolog pedig szemmel láthatóan erősen okkult alapokon áll. És ha ilyen alapokon áll, azt jelenti, hogy leválaszt Istentől, tehát Isten ellensége kezébe landolsz. Isten ellenségéről azt mondja a biblia, hogy: ... nem másért jött, mint hogy lopjon, öljön és pusztítson;   Jn 10,10

A végkonklúziónk az, hogy a Mikulás ünneplés az bálványimádás. Evvel rengeteg újjászületett keresztény egyetért (tehát nem a mi ötletünk volt). Nem az ajándékozás a bálványimádás, hanem maga a Mikulás életrekeltett személye. Egy halott embert kihozni a sírból, a csontjait ereklyeként tisztelni, felruházni természetfeletti tulajdonságokkal, mint fontos hitéleti személyt bemutatni stb... emberek által kitalált ünnepség, ami mögött súlyos szellemi hatalmasságok húzodnak meg. Nincsen semmi bibliai alapja az elhunytak ilyen méretű ünneplésének. Jézus itt valóban nincs megdicsőítve. Egy valaha élt ember lett felemelve, akiről azt állítják, hogy püspök volt (de nincs rá bizonyíték), verekedő, hirtelen haragú ember lehetetett a monda szerint. Nincsenek rajta az újjászületett keresztény ember jelei. A régi keresztények arról voltak híresek, hogy az életük árán is, de hirdették az Urat. A Szent Szellem ajándékaiból osztottak, nem pedig cukrosbácsiként járták a világot. És főleg nem okkultista fejfedőben és piros ruhákban. És mivel a világ is ilyen erőteljesen ünnepli, az már elég bizonyíték arra, hogy a világ fejedelme (sátán) irányítása alatt áll az egész mozgalom. A megtévesztés szelleme, aki beadja neked a cukros pirulát és csak lesel... hogy miért olyan az egyház, amilyen.

Köszönjük a hozzászólásaitokat. Akkor ezennel lezárjuk a témát (lesz hamarosan sok más, hasonló forró téma AZ EGYHÁZ menüpont alatt is).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.