2012. október 10.

Minden hit, amelyik nem Jézus Krisztusra épül: bűn!


Készítette: Jézus Győzött Andor

Igen, igen, igen , igen mindenre :-)))

Minden hit, amelyik nem Jézus Krisztusra épül: bűn!

Filozófusok könyvek halmazát írták már az emberi lét céljáról, de Jézus nélkül nem értünk semmit; a lényeget nem értjük.

A hitnek nincs alternatívája –Isten Igéje szerint –egyes-egyedül Jézus Krisztus.

Sok ember azért fél hinni Jézusban, mert nem ismeri Őt.

Minden ember hite gyönge, csak az a különbség, hogy az egyik ember gyönge hite jó fundamentumon van, a másiké meg rosszon. Nagy különbség!

Jézus kereszthalála nemcsak azért volt, hogy egyszer a túlvilágon bejussak Isten országába. Persze nem mindegy, hol töltöm az örökkévalóságot! De az is komoly kérdés, hogy itt a földön milyen életem van.

A Biblia arról szól: higgyél abban, amit Isten mondott.

Nem a pénz tartja az embereket kényszer alatt, hanem az a valaki, aki a pénz mögött áll!

A Biblia mindenkit óv attól, hogy a Sátánt csúfolja. Óv attól, hogy a hatalmasságokat, a démoni hatalmakat megvesse, és tréfálva beszéljen róla.

Az ember megtérése úgy megy végbe általában, hogy rájön: nem élhetek tovább úgy, ahogy eddig éltem. Amikor egy ember erre rádöbben, akkor meghallja az evangéliumot: és utána így szól: „én ezután Isten akarata szerint szeretnék élni! Minden dologban Jézus követője akarok lenni, Jézus Krisztus szerint akarok dönteni, mert csak ez a jó.”

A hívő embernek van megújított értelme és megtisztított lelkiismerete!

Társadalmunkban és a világ társadalmaiban félelmetes erővel terjed egy rettenetes filozófia, amely a toleranciát hirdeti. Ez ma a vezérszó: mindenkit tolerálni kell! Megdöbbentő benne, hogy csak a hívő embereket nem tolerálják.

Az Ördögnek egy a lényeg: ne legyen az, amit Jézus Krisztus szeretne. Ne terjedjen Isten országa, ne legyenek égő szívű emberek, akik az evangéliumért égnek, akik az evangéliumért mindent megtesznek.

A Biblia félreérthetetlenül tanítja, hogy azoknak az életfontosságú döntéseknek, eseményeknek, a sorsdöntő dolgoknak, amik itt a földi vagy látható világban történnek, kiinduló pontja mindig a láthatatlan világban van.

Ha valaki nem ismeri a láthatatlan világ törvényeit, ha nem ismeri a láthatatlan világ Urát, ha valaki erről nem akar tudomást venni, annak az embernek minden esemény, ami ezen a földön történik, egy idő után teljesen érthetetlen lesz, nem fogja érteni. Ahogy az emberek legnagyobb része nem is érti, ami itt a földön történik.

Nekünk, hívő embereknek van egy csodálatos képernyőnk, a Biblia, amely Isten láthatatlan világának egy részét behozza. S aki elkezdi tanulmányozni Isten Igéjét, az belelát ebbe a láthatatlan világba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.