2012. október 4.

Az ÚR JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!


Készítette: Szapáry-Erdei István
Hiszik, hogy egy Isten van, aki örökké létezik három személyben.. Itt a Pünkösdiek már el is buktak mivel nem három személy hanem három tisztség EGY SZEMÉLYBEN!Ha három lenne az már nem egy Isten imádás hanem több Isten imádás! Ilyen nincs a Bibliában! Ez a probléma hogy az egyik a niceai zsinat szerint hozott dogmákat elfogadja és úgy veszem észre az Ige szerint hogy..: ISTEN EGYETLEN EGY GYÜLEKEZETBEN SINCS OTT! Meg lehet nézni meg lehet mutatni azt az Igét ahol megmondja hogy: Igen megtartottad Nevem így szól az ÚR! Nem fogsz találni egyet sem! Ez a korszak a: Laodiceai korszak ahol Isten nem találja se hidegnek se forrónak a gyülekezetet és inkább kiköpi a szájából! ..Ímé az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem...(Jel.3.20.)

Világos itt is hogy csak oda megy be Isten ahová beengedik! De mivel:..egészséges tudományt el nem szenvedik, hanem a saját kívánságaik szerint gyűjtenek magoknak tanítókat, mert viszket a fülök; És az igazságtól elfordítják az ő fülöket, de a mesékhez oda fordulnak. (2Tim.4.3-4.)

Mit gondoltok olyan egy Gyülekezetet amilyet ma látunk?! Isten ilyen lenne szerintetek?! Mert ezek kik magukra azt mondják: "ilyen vagy olyan Gyülekezetes vagyok" az életben nem ismerte meg Istent igazán mert ha Istent valaki megismeri az nem csak 2 napig vagy max 3-om napig változik meg hanem egy ÖRÖK ÉLETRE! LÁTNI KÉNE CSAK!

Bemegy valaki a gyülibe megtér 2 napig és utána ugyan azokat csinálja mint előtte! De ha nem Isten áll a gyülekezetekben, akkor kicsoda?! Na, ezt már oda bízom mindenkire, hogy eldöntse ki áll ott! Áldás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.