2012. október 8.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:


Látomásban egy rózsaszín malacot láttam. Egész tisztának láttam, és egy füves dombtetőn volt. De elkezdte túrni a földet, mint amikor dagonyát ásnak maguknak. Az Úr pedig azt mutatta, hogy egy olyan fegyver készül Krisztus teste ellen, ami arról akar meggyőzni minket, hogy a törekvéseink, hogy szellemiek legyünk, egyszerűen nem működnek. Túl nehéz szüntelenül imádkozni; túl nehéz folyamatosan hadat viselni az ellenséggel szemben; túl nehéz legyőzni a testet. Az ellenség azt akarja, hogy feladjuk, és visszamenjünk a sárba dagonyázni. Az Úr azt mondja, hogy ezt utasítsd vissza, és ne legyél hajlandó feladni! A Szellemben járásod fog felkészíteni téged és fogja megvalósítani benned, hogy legyőzd a testet, a világot és az ördögöt.

2 Péter 2:20-22 Mert ha az Úrnak és az Üdvözítő Jézus Krisztusnak megismerése által megszabadultak a világ förtelmeitől, de ismét belekeveredve azokba elbuknak; ez az utóbbi állapotuk rosszabb lesz az elsőnél. Mert jobb lett volna nekik, ha meg sem ismerik az igazság útját, minthogy azt megismerve elforduljanak a nekik adott szent parancsolattól. De betelt rajtuk az igaz példabeszéd: "A kutya visszatér a maga okádására", és: "A megfürdött disznó sárban hempereg!"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.