2012. szeptember 12.

Kenneth E. Hagin: Megvásárolva


Nem tudjátok, hogy a ti testetek a Szent Szellemnek a temploma (valóságos szentélye), aki tibennetek él, akit (mint ajándékot) kaptatok Istentől? Ti nem a magatokéi vagytok, áron lettetek megvéve (drága áron lettetek megvásárolva és kifizetve, és az Ő sajátjává téve). Ezért hát tiszteljétek Istent és dicsőítsétek Őt a ti testetekben. - 1Korinthus 6,19. 20. (Amplified)

Tetszik nekem, ahogyan egy, már visszavonult misszionáriust láttam szolgálni a betegek felé. Egy asszony felé szolgálva, először így imádkozott: „Atyám, ez az asszony a Te gyermeked, hozzád tartozik. Az ördögnek nincs joga uralkodni felette. Te Jézusra helyezted a betegségét és erőtlenségét, mert meg van írva: „…betegségeinket Ő viselte, és fájdalmainkat hordozá.” (Mát. 8,17.)

Majd az ördöghöz szólt: „sátán, ennek az asszonynak a teste a Szent Szellem temploma. Ő Istenhez tartozik, neked nincs jogod törvénytelenül behatolni Isten tulajdonába. Távozz el Isten tulajdonáról!”

Ezután az asszonyhoz szólt: „A sátán elnyomta a testedet betegséggel, de Isten gondoskodott a szabadulásodról. A te tested a Szent Szellem temploma, és parancsolatod van arra, hogy dicsőítsd Istent a testedben.”

Megdicsőülhet Isten a testedben, ha az ördög uralja? Nem! Ezért, állj ellen ennek a betegségnek velem együtt. „Követeljük, hogy a sátán hagyjon fel Isten tulajdonának háborgatásával!”


Megvallás: Én tisztelni fogom Istent és megdicsőítem Őt az én testemben.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.