2012. szeptember 8.

Júda Oroszlánja - Prófétai oldal


Lukács 8:11 A mag az Isten Igéje. Az Ige maga Isten. Minden általa lett, és lesz ma is. Minden az Isten beszéde által jön létre, születik meg a mi életünkben is, mert a magban élet van. Az Ige magban világosság van, természetfeletti élet van. 

Ez az Isten magja, az Ige, vagyis a Szó eljött erre a világra, így az Ige Testté lett Jézusban. Az Igemag tehát maga Jézus. A magban benne van az Élet, a szaporodás csírája, ami abból megszületik, az hordozza a magnak a DNS-ét. A mi szellemünkben el lett vetve az Igemag, maga Jézus, akit befogadtunk. Ettől a perctől kezdve hordozzuk Jézus DNS-ét magunkban. Az Ő jelleme elkezd kiformálódni bennünk, az Ő személyiségjegyeit hordozzuk, mert mi általa születtünk, az Ige által, Jézus által teremtettünk újjá.

A gabonamag, hogyha ezután már te is elveted, - szaporodni fog. Sajnos azonban sokan azt hiszik, hogy minden Ige magban benne van a szaporodás, az élet csírája. Nem!
A kijelentett, rhéma Igében van benne a természetfeletti erő, amely teremt, amely sokasodásra képes, amelyet hogyha elvetsz más emberek életébe, akkor ott is termékeny talajra találhat, hogyha a szellemük befogadja ezt a magot, magát Jézust.

Jézust csakis Élő, kijelentés által tudod befogadni, akkor hoz létre szellemi valóságot, újjászületést és átalakulást. Hogyha logoszt hirdetsz, az nem fog újteremtéssé tenni senkit.
Minden a maggal kezdődik, amely ott van a Szent Szellem által megvilágosított Igében, amely a te szádból kijőve teremtést, szaporodást hoz létre.

Ez nem a logosz Ige, amelyet a teológián tanítanak, ez a rhéma Ige mag, a te megvilágosított, Szent Szellemtől kapott Igéd, amely tartalmazza Jézus szellemi valóságát, Jézus életét, az Ő Testét, az Ő génjeit.

Hát vegyél mindennap élő magot Tőle, mert Ő maga a mag, megosztja veled önmagát, azután menj és vesd el azt a magot, amit kaptál.

Élő, neked kijelentett ( nem mások szája által kijelentett ) speciális rhéma Igét vess, mert az fog termést hozni, az fog szaporodást, növekedést, gyógyulást, szabadulást létrehozni, mert az a mag természetfeletti erőt tartalmaz. Ézsaiás 55:11

Isten fog adni magot a magvetőnek, hogy milyen igét hirdessen és vessen el. Majd mint az eső és a hó lehull az égből, úgy árad Isten élő, kinyilatkoztatott szava a földre, termővé és gyümölcsözővé téve a te életedet és azt, ahová az Igét veted.

Ilyen lesz az Istentől jövő kijelentett rhéma Ige is, amely az Ő szájából kimegy, nem tér vissza üresen, hanem véghez viszi, amit Isten akar, eléri célját, amiért küldetett.

Ezért ma ezzel a hittel küldöm ki ezeket a kijelentett igéket, tudva, hogy az Isten Beszéde, mely teremtő erővel van felruházva, létrehoz dolgokat, teremt, fenntart és működtet dolgokat. Isten beszéde célba fog érni, mert a Szent Szellem benne van ezekben a magokban, benne van az Isten élete, és a menny akarata. Ezért így vedd el hittel ezeket a kinyilatkoztatásokat, megragadó hittel, hogy hozzon számodra szabadulást, gyógyulást, szellemi átalakulást és szaporodást, növekedést Jézus Nevében.
Legyen nekünk a te beszéded szerint Uram! Legyen nekünk a te beszéded szerint!
„Történjen velünk minden a Te beszéded szerint!” (Egysz. Ford.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.