2012. szeptember 22.

Joel Osteen pasztor üzenete: Bennetek dolgozik


Készítette: Lisa Szanyel

"... aki elkezdett benetek egy jó munkát, véghez is viszi azt Jézus Krisztus napjáig." Filippi 1:6.

Néha, amikor Isten az életünkön munkálkodik, egy kicsit kényelmetlen érzéssé válhat. Találkozhatunk olyanokkal, akikkel nehéz kijönni vagy olyan körülmények közé kerülünk, ami látszólag kikerült irányításunk alól. Ha ez történik, ne panaszkodj, ne válj keserűvé, ne próbálj mindent megváltoztatni magad körül! Miért nem tekintesz önmagadba és mondod "Köszönöm Uram, hogy rajtam munkálkodsz."

Tudod, én megtanultam, hogy az Úr inkább érdekelt az én megváltoztatásomban, mint körülményeim megváltoztatásában. Ha keserű maradok, mert nem találom utamat vagy csalódott, mert a dolgok nem az én időrendem szerint történnek, az ugyanott fog tartani, ahol vagyok.

Ha változást akarsz, ha meg akarod tapasztalni, hogy Isten új ajtókat nyit meg, akkor virágozz ott, ahova ültettek! Nem várhatsz egy jó hozzáállással egészen addig, míg minden jobbra fordul. A lehető legjobbnak kell lenned ott, ahol éppen vagy. Ha ott virágzol, ahova elültettek, megengeded Istennek, hogy munkálkodjon rajtad és Ő hűségesen befejezi azt, amit elkezdett benned.

Joel Osteen pastor, Lakewood Church, Houston, Texas

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.