2012. szeptember 15.

Hívd segítségül az Úr Jézus nevét!


Isten közel van hozzánk, és mindenki megtalálhatja, aki keresi Őt. Ő nem a templomban van, és nem a papokon keresztül lehet hozzá közeledni. Bárki személyes kapcsolatba kerülhet vele.
Ha megismered Őt, és befogadod az életedbe, célt és értelmet nyer az életed. Megismered azt a személyt, aki annyira szeret téged, hogy a Fia életét adta azért, hogy neked ne kelljen meghalnod.

"Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen." (János 3:16)

Ha befogadod Őt az életedbe, többé soha nem leszel egyedül. Megismered az igazi szeretetet, amit csak Isten tud adni. Bármi ér az életben, tudod, hogy a világegyetem leghatalmasabb személye él benned, és nincs senki és semmi, ami legyőzhetne téged.

"Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?" (Róma 8.31)

Ha befogadod Őt az életedbe, megkapod Tőle a Szent Szellemet. Akiben az Ő Szelleme él, az folyamatosan vezetést kap, élő kapcsolatban van Istennel. A Szent Szellem képes átformálni téged, megszabadítva azokból a megkötözöttségekből, amik tönkre teszik az életedet (alkohol, szerencsejáték, kábítószer stb.). A Szellem által gyógyulást ad Isten a betegségekből, és bölcsességet ad, hogy helyes döntéseket tudj hozni, amik örömteli és boldog életet adnak.

A legtöbb vallás azt tanítja, hogy Krisztus áldozata "üdvösséget" ad, ami majd a halál után lesz, és nem is tudják, mit foglal ez magában. De az üdvösség nem a jövőben lesz, már most van. Az üdvösség szó jelentése tartalmazza a bűnbocsánatot, megmenekülést (rossztól, veszélytől, ártalomtól, betegségtől, balesetből, bűnökből, mindenfajta problémából, bajból), megszabadítást (mindenfajta veszedelemből, gonosz szellemi lényektől), oltalmazást, biztonságot, jólétet (bővölködés anyagi és szellemi javakban), gyógyulást (egészség), boldogságot, megtartást. Ebben benne van minden, amire csak szükséged van itt a földön (vagyis nem a mennyben, hanem ITT és MOST).

Hogy Istennel személyes kapcsolatba kerülj, mond el ezt az imát:

Úr Jézus! Köszönöm, hogy magadra vetted bűneimet, betegségeimet, és minden átkot, és emberi testedben felvitted a fára, így távolítva el tőlem. Köszönöm, hogy megígérted, hogy ha megtérek hozzád, megbocsátod minden bűnömet, és meggyógyítod minden betegségemet.
Kérlek, Úr Jézus, hogy jöjj az én szívembe, és Te tanácsolj, és vezess minden dolgomban, taníts a Te szent igédre, és hagy ismerhesselek meg egyre jobban.

Köszönöm, hogy megígérted, hogy aki Hozzád jön, azt Te semmiképpen ki nem veted.
Köszönöm, hogy így megvallhatom, hogy Te vagy életem Ura, Királya, Megváltója, szabadító Istene.
Magasztallak ezért most és mindörökké, Ámen!

K. Anda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.