2012. augusztus 9.

Meg fogunk keresni


Kedves Keresztyének!

Ezt a küldetést bízom rátok - tulajdonképpen nevezhetitek a nagy misszióparancsnak is. El kell mennetek mindenkihez mindenhová, és hívjátok őket, hogy legyenek az Én tanítványaim. Kereszteljétek meg őket, és tanítsátok meg arra, hogy engedelmeskedjenek mindannak, amit nektek parancsoltam.

Ne felejtsétek el! Mindig ott leszek veletek, hogy segítsek, egészen a világvégéig. Soha el nem hagylak, sem el nem vetlek titeket, mert szeretlek benneteket. Kérlek, ne hagyjatok el engem!

Teljes szeretetemmel:

Jézus Krisztus

Kedves Jézus Krisztus!

Ezennel visszaigazoljuk, hogy megkaptuk a korábbi értesítésedet. Indítványod egyszerre érdekes és felcsigázó; azonban megfelelő létszámú személyzet híján, valamint egyéb anyagi és személyi szempontokat figyelembe véve, úgy véljük, hogy jelenleg nem tudunk kellő figyelmet fordítani a felhívásodra.

A terv kivitelezhetőségének tanulmányozására egy bizottságot hoztunk létre. Egy beszámoló fog készülni róla, melyet majd valamikor a gyülekezet elé tárunk. Biztosíthatunk arról, hogy gondosan mérlegelni fogjuk, és a vezetőségünk imádkozni fog érted és azon fáradozásodért, hogy további tanítványokat keress.

Nagyra értékeljük, hogy kész voltál megosztani ötleteidet, és amennyiben úgy döntenénk, hogy valamikor a jövőben vállalkozunk ennek a projektnek a megvalósítására, meg fogunk keresni.

Szívélyes üdvözlettel:

A keresztyének

Te hogyan válaszoltál Krisztus missziói parancsára, hogy menj el, és tégy tanítványokká másokat? (Lásd Mt 28,19-20.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.