2012. augusztus 27.

Ige: A végidőkben élő hívőkhöz


Az Efézusbeli (jelentése: vég, határ) hívőknek  azt mondja az Úr: „De az a mondásom (panaszom) ellened, hogy az első szeretetedet elhagytad (hogy nincs meg már benned az első szeretet).

Akinek van füle, hallja, mit mond a Szellem a gyülekezeteknek. A győzedelmesnek (aki győz) enni adok az élet fájáról, amely az Isten paradicsomának közepette van.

 Semmit ne félj azoktól, amiket szenvedned kell (amit el fogsz szenvedni): Ímé a Sátán (az ördög) egynéhányat ti közületek a tömlöcbe fog vetni, hogy megpróbáltassatok; és lesz tíz napig való nyomorúságtok. Légy hív (hű) mindhalálig, és néked adom az életnek koronáját” (Jel. 2,4.7)

Filadelfia (jelentése: testvérszeretet) hívőihez pedig így szól az Úr: Mivel megtartottad az én béketűrésre (állhatatosságra) intő beszédemet, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején (a kísértés órájában), amely az egész világra eljő, hogy megpróbálja (hogy megkísértse) e föld lakosait (akik a földön laknak)” (Jel. 2,10)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.