2012. augusztus 4.

Had áradjon


Valaki pedig abból a vízből iszik, amelyet én adok néki, soha örökké meg nem szomjúhozik; hanem az a víz, amelyet én adok néki, örök életre buzgó víznek kútfeje lesz őbenne. (János 4,14)

Szeretet. Öröm. Békesség. Béketűrés. Jóság. Hit (hűség). Szelídség. Mértékletesség. Óriási erők, melyeket a Biblia a Szellem gyümölcsének nevez. Magának Istennek a jellemvonásai, és amikor a Szent Szellem eljött, hogy benned lakozzon, akkor magával hozta ezeket, így a te jellemvonásaiddá is váltak.
Isten arra teremette ezeket, hogy a bensődben buzogjanak, erőteljes áradatként előtörjenek, így védjenek meg és tisztítsanak meg belülről kifelé.

Észrevetted már, hogy nem tudsz szemetet tenni egy forrás szájába? Amikor víz jön belőle, akkor az áradat ereje megvédi és tisztán tartja a kívülről jövő szennyeződéstől. A benned lévő szellemi forrás ugyanígy működik. Amikor hagyod, hogy olyan erők, mint a szeretet, öröm, békesség, szívesség és a többi kiáradjon a bensődből, akkor az ördög nem tudja a szemetet bejuttatni.
Hogyan éred el, hogy a Szellem folyamatosan áradjon? Annyira teletöltöd a szívedet Isten Igéjével, hogy az örök élet erői elkezdenek kibuggyanni. Először csak egy kicsit. aztán erősebben és magasabbra.
Határozd el, hogy engeded ezeket az erőket kiáradni a szíved forrásából! Ne engedd meg, hogy az önzés és a bűn megakadályozza az áramlást. Egy forrás van benned, tele ÉLETerővel, és készen áll arra, hogy feltörjön. Hadd áradjon!
Igei olvasmány: Jeremiás 17,7-13 

Kenneth Copeland

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.