2012. augusztus 9.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:


Vigyázz, nehogy az ellenség aláássa a magabiztosságodat, hazugságokat szólva az életképességedről és az értékességedről. Utasítsd vissza, nehogy befogadd a megvetettséget, mert bizonyosan kárhoztatást hoz és az elidegenülés érzését. Ez a támadás arra lett tervezve, hogy szellemileg lebénítson, és megakadályozzon abban, hogy a Szellemben járj. Kelj fel, és emlékeztesd magadat az igazságra, mondja az Úr. Te az Én szeretettem vagy, és nagyon értékes vagy az Én királyságomban.

1 Péter 2:1-5 Levetvén azért minden gonoszságot, minden álnokságot, képmutatást, irigykedést, és minden rágalmazást, Mint most született csecsemők, az Ige tiszta, hamisítatlan teje után vágyakozzatok, hogy azon növekedjetek; Mivelhogy ízleltétek, hogy jóságos az Úr. Járuljatok Őhozzá, mint élő kőhöz, aki az emberektől ugyan megvetett, de Istennél választott és becses, Ti magatok is, mint élő kövek épüljetek fel szellemi házzá, szent papsággá, hogy szellemi áldozatokkal áldozzatok, amelyek kedvesek Istennek a Jézus Krisztus által.
*       
*       
http://feeds.feedburner.com/~r/gyurinaploja/~4/lmLIch6Tfnc?utm_source=feedburner&utm_medium=email

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.