2012. június 11.

A TROMBITA, BILL BURNS:


Készítette: Lisa Szanyel
Kijelentem Magamat, mint Házigazdát az Én házam felett. Noha eddig nem értetted és nem ismerted a jelenlétemet úgy, ahogy szeretnéd ismerni, Én tényleg vigyáztam rád és veled voltam. Sőt, az életed körülményei által is kijelentettem Magamat. Ezek a körülmények úgy vannak megtervezve, hogy a föld királyaivá tegyenek benneteket, akik dicsőséget hoznak az Én házamba. Ezért azt mondom, újítsátok meg magatokat szellemben. Nyújtsátok ki a kezeteket hittel, és hagyjátok, hogy megérintselek benneteket. Én veletek vagyok, és soha nem hagylak el titeket. Mindig veletek vagyok a szükség idején. Mindig a ti oldalatokon állok. Ismerlek titeket, és arra vágyom, hogy egy még nagyszerűbb módon megismerjetek engem. Nyissátok ki a szellemi füleiteket és szemeiteket; hallgassátok és nézzétek, ahogy többféle váratlan módon jövök ezekben a napokban, szokatlan jelekkel és csodákkal, amelyek megmutatják, hogy valóban nem feledkeztem el rólatok. Hiszen az Én igém kihirdeti, hogy Én mindig veletek leszek, egészen ennek a korszaknak a végezetéig, mondja az Úr.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:
Már sokszor jutottál el erre a pontra ahogy Velem jársz, de megálltál anélkül, hogy megszerezted volna annak a teljességét, amit készítettem neked. Ez nagyon olyan, mint az átkelés a folyón az ígéret földjére. A földet már neked adtam, de neked kell elfoglalnod. Erőfeszítésekkel fog járni? Igen. Harccal kell legyőzni az ellenséget? Igen. Megéri majd? Igen. Tedd félre a félelmeidet és a remegésedet, és bízz Bennem, hogy meg foglak erősíteni a vándorutadra, és veled leszek a harcban, mondja az Úr.
5 Mózes 27:3 ... amikor átkelsz, hogy bemenj arra a földre, amelyet Istened, az ÚR ad neked; a tejjel és mézzel folyó földre, ahogyan megígérte neked az ÚR, atyáid Istene.

Forditotta: Országh György

Amen! Dicsoseg az Urnak!
Aldott, sikeres hetet kivanok mindenkinek, a Krisztusban!


Forras: http://ft111.com/
http://gyurinaploja.blogspot.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.