2012. június 13.

AZ ÜZENET (vízió)


Szerző: Guti Tünde

Villámok cikáznak körülöttem a földbe csapódva, mögöttem világok omlanak össze, fölöttem baljóslatú, ólomszürke vihar dühöng. Derék vastagságú ágak hevernek szanaszét, a vaskos fatörzsek kettéhasítva  tátonganak.

Lovam tajtékozva vágtat velem, hajam ziláltan lobog a nyers szélben, gondolataim kavarognak, szívem vadul kalapál, s levegőt kapkodva suttogom magam elé, szinte
nem is hallom… csak tudom…. VINNEM KELL AZ ÜZENETET!

Mindenütt por, hamu és sötét. A pusztulás kétségbeejtő látványa lelkem mélyéig hatol fájdalmasan. Reszketek a félelemtől, lovam idegesen rohan, kezem már csaknem
hozzánő a szíjhoz, olyan görcsösen szorítom.

Egy homlokomhoz csapódó gallytól kiserken a vérem, könnytől ázott arcomba pernye hull, fátylamat útszéli bokrok tépték szét, de csak viszem… viszem az üzenetet.
Talán még nem késő! Mert valahol, ott a romok között várnak! Hitet vesztve, reménytelen, már mindenben és mindenkiben csalódva várnak a RÁM BÍZOTTAK… elgyötörten.
Oda kell érnem és ki kell vezetnem őket ebből a démoni káoszból! Egyetlen út, egyetlen lehetőség. Meg kell mutatnom ezt az utat! Át kell adnom az üzenetet! Amíg még nem késő…

És a züllésbe, romlásba süllyedő világok felett ott áll az ÚR, tekintetével vigyázva kíséri, felemelt, áldó kezévelőrzi mindazok lépteit, akik célba érve és az üzenetet átadva, FELLOBBANTJÁK A TISZTA LÁNGOT, ami belevilágít a halál sötétjébe.

Körülötted ég már ez a tűz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.