2012. augusztus 4.

Szeptember 11.


Írta Ismeretlen

Amerikában volt a szeptember 11.-i terrortámadás... Egy igazgató azért élte túl a katasztrófát, mert épp aznap reggel vitte először óvodába a kisfiát.

Egy srác azért élte túl, mert épp rajta volt a sor, hogy lemenjen kávéért. Volt, aki azért késett el, mert az ébresztője nem csengett időben. Egy nő lekéste a buszt. Valaki azért élte túl, mert egy dugóban állt, és nem sikerült időben beérni a munkahelyére. Egy asszony véletlenül leöntötte a ruháját kávéval, és vissza kellett fordulnia, hogy átöltözzön. Valakinek nem indult be a kocsija, és volt aki azért fordult vissza, mert csörgött a telefon. Volt, akinél a gyerekek húzták az időt. Az egyik alkalmazottnak pedig egy taxi sem állt meg. Egy férfi pedig azért késett, mert azon a reggelen az új cipőjét vette fel, ami útközben feltörte, így be kellett mennie egy patikába sebtapaszért. Ő emiatt élte túl.

Most, ha dugóban állok, lekésem a liftet, vagy visszafordulok, mert felcsörren a telefon... Amikor ezek az apróságok megtörténnek, amik nagyon fel tudnak húzni, akkor arra gondolok, hogy ez az a hely ahol Isten látni akar, épp ebben a percben.

Következő alkalommal, mikor úgy tűnik majd, hogy a reggel nem úgy megy, ahogy mennie kéne, a gyerekek lassan öltözködnek, nem találod a kocsi kulcsot, minden jelzőlámpa pirossal világít, ne légy ideges! Isten rendezi a dolgokat - úgy, ahogy.

Ő vigyáz rád!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.