2012. december 22.

Joel Osteen pasztor uzenete: Mindenkor

Készítette: Lisa Szanyel

Áldom az Urat mindenkor, állandóan őt dicséri szám.(Zsoltárok 34:2.)
Amikor ma reggel felébredtél, mi volt az első gondolatod? Azzal kezdted a napot, hogy számba vetted Isten jóságát, vagy valamilyen nyomasztó dolog emésztette a gondolataidat?

Arra szeretnélek biztatni, hogy bármilyen körülménnyel is kell ma szembe nézned, dönts most úgy, hogy dicsérni fogod az Urat. A szavaidnak hatalmas ereje van, és vagy Istennek nyitnak ajtót, hogy munkálkodjon az életedben, vagy az ellenségnek. Ne a problémádat nagyítsd fel, hanem Istent!

Azt mondja az Írás, hogy Isten az Ő népének dicséretében lakozik (Zsoltárok 22:4). Amikor Őt dicséred, akkor Ő megjelenik, az ellenségnek pedig menekülnie kell! Nincs olyan ellenség, aki megállhatna veled szemben a Mindenható Isten jelenlétében!

Most rögtön szakíts egy kis időt és alapozd meg a mai nap hangulatát azzal, hogy Istent imádod, és a hit szavait szólod az életedre. Adj hálát Neki jóságáért, hűségéért és szeretetéért. Dicsérd Őt mindenkor, mert Ő jó és méltó a dicséretre. Amint így teszel, figyeld meg, hogy Ő életed minden területét átformálja!

Mennyei Atyám, eldöntöttem, hogy mindenkor dicsérni foglak. Azzal akarom megalapozni a napomat, hogy elfogadom a Te kegyelmedet, jóságodat és irgalmadat. Köszönöm, hogy mindig hűséges vagy, a Jézus nevében. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.