2012. december 22.

APRÓ JELEK EGY LÁGY SZÉLBEN, MARSHA BURNS:


Készítette: Lisa Szanyel

Azt szeretném, ha egyértelmű válaszvonalat húznátok aközött, ami a saját felelősségetek és felhatalmazásotok területe, és aközött, ami nem az. Sokakhoz szólok, akik elmosták ezeket a megkülönböztető vonalakat, és azt veszitek észre, hogy olyan ügyekbe kontárkodtok bele, ami nem a ti dolgotok. Ez csak arra jó, hogy zavarossá tegye a vizet. Találjátok meg a Szellemem áramlatát, és maradjatok meg benne, Én pedig elvezérellek titeket a legitim és értelmes beavatkozás helyeire, mondja az Úr.

1 Thesszalonika 4:9-12 ami a testvérek iránti kedvességet illeti, nem szükséges írnom nektek, mert titeket Isten tanított meg arra, hogy egymást szeressétek, hiszen ezt teszitek is minden testvér iránt az egész Makedóniában, arra buzdítunk pedig titeket, testvérek, hogy még inkább gyarapodjatok ebben, és becsületbeli dolognak (kötelességnek) tartsátok, hogy nyugodtak legyetek, és saját dolgotokat végezzétek és munkálkodjatok két kezetekkel, amint nektek meghagytuk; hogy illedelmesen forgolódjatok a kívülvalók felé, és semmi hiányotok nem lesz.
(Gyuri Naploja)
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy hozzászólásoddal megtisztelsz. Ám ha vitatkozni, vagy kötözködni van kedved, arra kérlek, azt ne itt gyakorold.